Finn Christensen

Sales Manager

phone22668744

E-mail

Finn Christensen

Specialistområder: Industri, Offshore, Vind, Rope Access, Fiskeri

Har du brug for nær og hurtig hjælp til en sikkerhedsmæssig udfordring i Esbjerg og Sydvestjylland, så tag kontakt til mig. Jeg arbejder indædt for at finde en vej sammen med dig. Når det handler om personlig arbejdssikkerhed, så ved jeg, hvor dyrt det kan være, hvis de rigtige behov ikke bliver opfyldt.

Gennem mine mange år som sælger og leder inden for sikkerhedsbranchen generelt og nu som sales manager i Stennevad, har jeg ramt konstellationen, hvor jeg både er sælger samtidigt med at være rådgiver i brugen af personlige værnemidler. Jeg har megen berøring med især Petzl og andet faldsikringsudstyr til offshore. Men også løsninger til andre brancher er ingen hindring, når vi taler om hele pakken inden for de rette sikkerhedsløsninger.

Mit arbejde med salg handler overvejende om at være den personlige nære kontakt til alle mine kunder. Så trives jeg og mine kunder mest optimalt. Kendetegn ved mig er derfor værdier som loyalitet, pligtopfyldenhed, ærlighed og engagement. De står allerøverst – ”Man holder hvad man lover og leverer til den aftalte tid” Det er nok også én af grundene til, at jeg passer godt til Stennevad værdisættet.

Kunderne skal altid rådgives 100% korrekt og jeg håber med min erfaring og voksende kompetencer inden for områderne, at slutresultatet bliver perfekt hver eneste gang. Mine kollegaer ser mig nok som meget energisk og vedholdende. Men ikke mere end, at der er plads til højt humør og socialt engagement.

Stor stædighed og en uset fightervilje sammen med en god intuition giver ofte det ønskede resultat for begge parter. Jeg sørger for, at Stennevad er velrepræsenteret og stærk på hjemmebanen i Sydvestjylland i det lokale miljø, hvor konkurrencen er overvejende skarp og massiv.

I fritiden slapper jeg af med ferier og en god Amarone, hvis der skal lidt ekstra nydelse til. Men jeg er altid klar ved telefonen, hvis du har brug for hjælp.

keyboard_arrow_up