Teknikkerhandsker

Her finder du handsker til teknikeren der har brug for komfort & holdbarhed dagen igennem. Find bl.a. vores egen linje, dexter by Stennevad, som er lavet særligt til dig som tekniker. Mange af vores handsker er lavet i gedeskind, som sikre dig god komfort og god sikkerhed. Nogle af vores teknikerhandsker er især velegnet til udendørs arbejde og nogle er perfekt til montering. Se vores udvalg på siden her.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Læderhandsker med føling

Hvis du arbejder med drift og vedligeholdelse af maskiner og mekanik, er det vigtigt med et par gode teknikerhandsker. Når handskerne skal være er god kvalitet er det hovedsageligt handsker af skind, og især gedeskind. Gedeskinshandskerne har en super komfort og holdbarhed og de er skabt til, at matche teknikerne og deres mange forskellige opgaver. Så uanset om du er pedel på en skole og står for al opretholdelse og vedligeholdelse, eller om du er servicetekniker på en fabrik der arbejder meget med hænderne, så er det essentielt med et par teknikerhandsker af læder som værnemiddel til dine hænder. Hvis du ønsker at passe ekstra godt på dine hænder kan vi især anbefale arbejdshandsker af gedeskind.

Dexter by Stennevad

Du og dine hænder er helt sikre, når du vælger teknikerhandsker fra vores egen Dexter by Stennevad linje. Vi har udviklet og produceret læderhandsker til teknikere i næsten 40 år. Derfor får du og dine kollegaer fuld gavn af 4 årtiers erfaringer og samarbejder med teknikere, på nogle af Danmarks førende producenter og teknisk bedste virksomheder. Viden og erfaring er uvurderligt når vi taler personlig- og arbejdssikkerhed, du er altid helt sikker på dit arbejde når du har Stennevad som din sikre samarbejdspartner.

Når det gælder vores egne læderhandsker, så er det vigtigt for os at påpege, hvordan godkendelser og råvarer skal harmonere for at give dig den bedste og mest rigtige følelse af sikkerhed, når du er på arbejde. Vi gør meget ud af, at vores handsker lever op til gældende regler og standarder.

Vi sørger løbende for at vedligeholde og opdatere produktdokumenterne, så du altid har mulighed for at støtte dig til officielle godkendelser og mærkninger. Når du bruger teknikerhandsker fra Dexter by Stennevad er dine hænder altid bedst mulig sikret og du har de bedste forudsætninger for dit arbejde.

Handskerne skal være på dine hænder

Det er med arbejdshandsker og sikkerhedshjelme som det er med almindelige handsker og cykelhjelme - de beskytter kun når de er på og bliver brugt korrekt. Med Stennevad i ryggen er du sikker på at du og dine medarbejdere har den fornødne viden omkring personlig sikkerhed og personlige værnemidler, deres brug og hvordan arbejdslovgivningen er på netop din virksomheds røreflader i jeres industri og marked. Hvis du har brug for tids og rådgivning omkring sikkerhed på arbejdspladsen, skal du aldrig tøve med at kontakte os.

keyboard_arrow_up