Forankring

Her finder du blandt andet øjebolte til forankring. Udover at du skal have styr på udstyret, skal du også have styr på kravene til forankring. Hvis du har nogle spørgsmål til produkter eller krav, er du altid velkommen til at kontakte os.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2

...

Her kan du se vores udvalg af produkter til forankring

Her kan du se vores udvalg af produkter til forankring, alt fra simple øjebolte til mobile ankerpunkter.

Med leverandører som Honeywell, Petzl og Fallsafe i ryggen skubber vi hele tiden grænserne for, hvad der i det hele taget er muligt, når vi skal bevæge på området inden for forankring i forbindelse med faldsikring. Du kna skabe dit godkendte ankerpunkt på adskillige måder. Det er der, hvor Stennevad kommer ind i billedet som din samarbejdspartner. Stålslynger og båndslynger kan være din fleksible mulighed for at sikre og forankre dig helt forsvarligt. Mere permanente løsninger som en øjebolt M10 eller andre lignende dimensionerede ståløjer.

Vi kan også hjælpe dig med hele forankringssæt til hurtig og forsvarlig skabelse af et eller flere ankerpunkter for personsikring.

Kend kravene til sikkerheden
Hvilke ting bør du som minimum være opmærksom på, når du skal lave dit ankerpunkt?

Hvad er kravene rent lovmæssigt til styrken. Det er simpelt. Dit ankerpunkt og selvfølgelig konstruktionen, hvorpå ankerpunktet sidder, skal kunne tåle en belastning på 1200kg i henhold til EN795: 2012.

Find nu det rigtige sted til din øjebolt eller båndslynge. Det nytter ikke noget hvis du fastgør dig til en forskallingsbrædde eller en gipsvæg. Tænk din arbejdssituation igennem fra A til Å.

Det er ikke for sjov, når vi fokuserer på de rigtige godkendelser til det rigtige arbejde og den rigtige forankring.

Hvis der ikke er styr på dokumentationen og ankerpunkternes mærkning, så kan du være på dybt vand i tilfælde af ulykker og fejl. I værste fald kan det kost liv og førlighed. Det vil du og vi for alt i verden gerne undgå, så du altid kan komme hjem til familien, når det er fyraften.

Dit ankerpunkt på arbejdet kan meget vel være ankerpunktet til selve livet. Så tænk din arbejdsopgave ordentligt igennem sammen med vores konsulenter, der har erfaringen til at hjælpe med forankring og ankerpunktet sammen med træning og undervisning, der faktisk også er et krav fra myndighedernes side.

keyboard_arrow_up