Tasker

Beskyt dit personlige sikkerhedsudstyr mod sol og regn. For at dit sikkerhedsudstyr altid står som det skal, er det vigtigt at passe ordentlig på det. Det gør du med den rigtige taske. På denne side finder du tasker som både er slidstærke og vandtætte.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

...

Beskyt dit personlige sikkerhedsudstyr mod sol & regn. Stennevad har tasker til dig

Du kan her få tasker der kan rumme dit personlig faldsikringsudstyr og mere. Det er vigtigt at passe godt på udstyret således at det bl.a. ikke får UV-lys fra solen dagen lang i bilen, det tager livet af udstyret hurtigt. Tænk lige over det. Dit personlige sikkerhedsudstyr er personligt. Så sørg for ordentlig opbevaring af udstyret.

Sammen med Stennevad, der har egne tasker samt brands som EMG og Petzl, kan du sove trygt om natten, fordi du ved, dit udstyr er sikkert og tørt opbevaret.

Find den rigtige taske der passer dine behov

Alt afhængigt af dit behov for opbevaringstaske kan vi hjælpe med at få dig i mål med en taske, der passer til dig og dine kravsspecifikationer.

Med hensyn til faldsikringsudstyr, der har en levetid og en udløbsdato, så er opbevaring og vedligehold bare vigtigt. Vi har tasker, der beskytter imod snavs, vand, slid og sollys.

Med materialer som TPU, PVC og nylon er vi med helt fremme, når du har brug for tasker til arbejdet.

Vi kan endda skaffe udgaver godkendt til løft, altså sådan helt officielt. Det er begyndt at vise sig som krav på flere og flere arbejdspladser. Det forsøger vi selvfølgelig at imødekomme med de helt rigtige produkter og godkendelser.

Se vores brede udvalg af tasker til forskelligt udstyr

Formen på en taske er heller ikke underordnet. Formen skal passe. Vi har traditionelle firkantede bæretasker med mulighed for ekstra holdbar forstærkning i bunden.

Men også rygsække og akuttasker er helt klare taskemuligheder til fagfolk, der har behov for optimal mobilitet samtidigt med, at de skal transportere med transporttasker.

Runde sække med og uden bæreegenskaber er på lager altid. Trolley løsninger, håndtag hjul til bekvem bevægelse med kufferter, tasker og sportstasker og travelbags.

Vi kender til en udvej, hvis du fortæller os om, hvordan du rejser og arbejder. Med det in mente kan vi bore os ind til kernen af dit taskebehov. Materialerne er der styr på.

Ring og hør nærmere. Vi skuffer dig ikke, vi redder dit liv med sikkerhed.

keyboard_arrow_up