Håndsprit

Hånddesinfektion og lignende svanemærkede skånsomme hygiejneprodukter fra Plum køber du her. Ved at holde bakterier væk, skåner du både dig selv og dine kollegaer mod en evt. sygdom eller infektion. På denne side finder du et udvalg af produkter til desinfektion, så arbejdspladsen bliver et sikkert sted at være.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Beskyt dig og dine kollegaer med den rigtige håndsprit eller hånddesinfektion

Står du med et gentagende behov for at bruge håndsprit til hånddesinfektion, så se lige, hvad vi har i Stennevad. Vi samarbejder med danske Plum, der har mange års erfaring med at producere håndsprit gel, spray og desinfektionsservietter til hurtig brug. Det er videnskabeligt bevist, at vi kan holde infektioner og vira bedre væk, hvis vi kan holde vores hænder så rene som overhovedet muligt.

Når vi er på farten eller har travlt med en arbejdsopgave, så er det ikke altid lige let at komme til en håndvask. Derfor kan vi ty til et desinfektionsmiddel til hænder. Håndsprit med duft eller neutral håndesinfektion. Du og kollegerne vælger selv den løsning, der passer til jeres krav i en travl hverdag.

Den ethanolbaserede håndsprit bliver mere og mere populær i det offentlige rum og i mange forskellige typer virksomheder.

Eksempelvis ved indgangen til frokostrummet eller restaurantbuffeten. Eller på sygehuset og hospitalet, hvor der decideret undervises i rigtig håndhygiejne. Også i de fleste køkkener er der klar adgang til desinfektionsprodukter.

Find den rigtige løsning til håndsprit hos Stennevad

Dine hænder er din krops største smittekilde. Derfor er hyppig vask og desinfektion bevist som effektive modangreb til bakterier og vira i vores moderne samfund.

Den rigtige sammen sætning af produkter til din arbejdsplads kan vi hjælpe dig med. I kundeservice håndterer vi hver dag mange forespørgsler, der går på hygiejneartikler som sæber og håndsprit. Med Plum produkter som Disinfector 75% gel og Håndesinfektion 85% er du sækket godt ind på spritsiden, når dine hænder skal være klar til en ny arbejdsopgave, der kræver renlighed og lav risiko for smitte og infektioner.

Vi mener det, når vi siger, at vi redder dit med sikkerhed. Vores viden og evne til service og rådgivning inden for håndhygiejne er i samarbejde med Plum uovertruffen og unik. Det handler om at forstå hinanden i de arbejdsopgaver, der ligger for hånden. Det skaber de bedste resultater med de mest korrekte produkter.

keyboard_arrow_up