Honeywell

Start med Honeywell, hvis du skal suite op på dit personlige sikkerhedsudstyr.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14

Honeywell

Hvorfor er vi endt der, kan mange med rette spørge, når samtalen falder på Honeywell og virksomhedens PPE division. Men i Stennevad kan vi svare klart og enkelt på alle spørgsmål vedrørende Honeywell. Det fungerer altid. Produkter, branding, kvalitet og information hænger godt og solidt sammen som en enhed, når du eksempelvis vælger en sikkerhedsbrille eller en helmaske eller noget andet sikkerhedsudstyr fra Honeywell.
For bare at nævne nogle enkelte velkendte produkter i Honeywell meget dækkende sortiment. Worknit arbejdshandsken, Compact Air turbomotor til åndedrætsværn eller en af de mange Bilsom høreværn.

Med faste flagskibe af produktgrupper inden for personlig arbejdssikkerhed er det aldrig nogen dårlig idé at gå Honeywell vejen med dit sikkerhedsudstyr. I Stennevad forstår vi klart den prioritering. Derfor har vi i kundeservice og blandt vores konsulenter en udbredt forståelse af og viden om Honeywells produkter, fordi de bare afspejler høj kvalitet og standard.

Hvis du støder på brands som eksempelvis Miller, Fernez, Willson, North, Sperian, så er de alle sammen en del af Honeywell altdækkende sortiment, der gerne skal kunne tage kampen op med de andre store som 3M og MSA. Vi er ikke så selektive i Stennevad, da vi arbejder for dig og alle de andre kunder, der fortjener en sikker løsning, der fungerer for dem personligt.

 Der kommer vi ofte hen med Honeywell, fordi deres produkter er så kendte som de er.

Vi i Stennevad siger bare, at du og kollegerne kommer allerlængst og selvfølgelig gerne helt til mål med en komplet pakke bestående af produkter, viden og service. I skal jo kunne komme sikkert hjem til familien efter fyraften.

Kontakt os i dag og hør, hvordan Honeywells produkter kan hjælpe dig i hverdagen. Briller, åndedrætsværn, friskluftsudstyr, høreværn, arbejdshandsker, faldsikring. Alt er tilgængeligt hos Stennevad, fordi vi ved, hvordan vi udstyrer en kunde med den rigtige sikkerhed.

keyboard_arrow_up