Sikkerhedssko

Du finder et bredt udvalg af sikkerhedssko, støvler, & støvletter her. Uanset hvilket behov du har til dit fodtøj, kan vi dække dig ind hos Stennevad. Her finder du fodtøj til både de varme og kolde dage, og sikkerhedssko med forskellig komfort og design. Se vores brede udvalg på denne side.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3

...

Sikkerhedssko til selv de mest krævende opgaver

Dine fødder er altafgørende for din arbejdsgang og dit ve og vel i privatlivet. De forkerte sikkerhedssko kan i værste fald betyde varige mén og skader.

Vi har samlet et bredt udvalg af sikkerhedssko fra velkendte mærker såsom Brynje og Cofra, så du kan vide dig sikker på dine fødders sikkerhed gennem hele arbejdsdagen.

Du finder alt fra sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler, sikkerhedsstøvletter og sikkerhedssandaler, der passer til alle tænkelige arbejdsopgaver og arbejdssituationer.

 

Få behagelige sikkerhedssko uden at gå på kompromis med sikkerheden

Du går gennemsnitligt 8 timer i dit arbejdsfodtøj hver eneste dag. Så er det ikke for meget forlangt, at dine sikkerhedssko skal kunne bære opgaven.

I dit arbejde kan du let være tilbøjelig til at glemme dig selv lidt. Det betyder nogle gange, at din komfort og en behagelig arbejdsdag bliver udfordret på grund af de forkerte sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler eller andet nedslidt udstyr. I bund og grund handler det om forståelse for de opgaver og momenter, der indgår, når du skal udføre dit arbejde.

Anvendelighed og komfort kommer altid før mode, fordi du skal kunne koncentrere dig 100 % om dine arbejdsopgaver, mens sikkerheden er i top. Det dur ikke, at du bliver distraheret fra dine arbejdsopgaver fordi dine sikkerhedssko gnaver eller nager.

Hvornår er sikkerhedssko påkrævet?

Sikkerhedssko skal bruges, hvis arbejdet ikke kan tilrettelægges og udføres forsvarligt ved brug af almindeligt, hensigtsmæssigt fodtøj.

Du vælger de korrekte sikkerhedssko ud fra hvilke risici, der er forbundet med arbejdsopgaven. Det kan f.eks. være, at skoene skal beskytte mod klemning, varme, mv., at sikkerhedsskoene skal være skridhæmmende og skridsikre, eller at de generelt bare skal være mere beskyttende. Stil derfor dig selv spørgsmål som:

  • Hvilket arbejde skal udføres?
  • Hvordan ser arbejdspladsen og omgivelserne ud?
  • Hvem skal anvende sikkerhedsskoene?

Herfra kan du vurdere, hvilke sikkerhedssko, der er nødvendige for arbejdsopgaverne. Hvis du stadig er i tvivl, står vi til rådighed til professionel rådgivning og vejledning. På den måde kan du vide dig sikker i dit valg af sikkerhedssko.

 

Find de bedste mærker hos Stennevad

Hos os finder du velkendte brands som Brynje, Dunlop, Elten og Sika. Vi er altid i tæt dialog med alle vores samarbejdspartnere, og er på den måde altid på forhånd med de problemer, du kan komme til at stå overfor i dit arbejde.

Stennevad kan udstyre dine fødder, så de forbliver din tro følgesvend uden komplikationer. Lad os i fællesskab se på dit arbejdsmiljø og dine arbejdsopgaver, så dine fødder kan få de sikkerhedssko, de behøver og fortjener.

Brug vores ekspertise og tag det rigtige valg

Vi har gennem mere end 40 år solgt sikkerhedssko, der alle har skulle opfylde bestemte krav. Fra at have været et sikkerhedsmæssigt biprodukt, er vi i dag der, hvor sikkerhedsskoene skal følge tidens trends og udvikling på lige fod med alt andet. Og vi har været med hele vejen.

Løbende har vi tilrettet vores sortiment i takt med udviklingen, og har derfor altid haft de nyeste og bedste sikkerhedssko tilgængelig for vores kunder. Du finder også andre produkter i vores sortiment såsom såler til sko, støvlerensere, læderfedt, snørebånd, m.m.

keyboard_arrow_up