Svejsehandsker

Som svejser har du brug for arbejdshandsker, som yder god beskyttelse til dine hænder. Svejsehandsker er en vigtig del af personlige værnemidler for dig når du svejser.

Vores udvalg består af godkendte svejsehandsker, hvor du altid får en høj kvalitet til en god pris. Se vores store udvalg af svejsehandsker nedenfor.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Svejsehandsker til svejsere
 

Da vi startede ud med at producere og sælge arbejdshandsker i 1970 og 1980'erne, var svejsehandsker noget af det første vi gik i gang med. Du kan derfor også være sikker på, at du har din arbejdssikkerhed helt i top, hvis du kalder Stennevad din sikre samarbejdspartner. Stol på os og vores mere end 60 års erfaring med salg og vejledning om alt indenfor personlige værnemidler. Vores udvalg af svejsehandsker og særligt deres udformning og funktionalitet, er resultatet af 30-40 års erfaring med svejsere som dig. Vi siger derfor med stolthed at vores svejsehandsker er af svejsere for svejsere. Vores Bracer linje by Stennevad er resultatet af alle disse års erfaring og tætte samarbejde med ledende svejsere.

Sikkerhed ved svejsning

Det er utroligt vigtigt, at sikkerheden er i top når du svejser. Hvis vi ser tilbage på de sidste 5-10 år indenfor arbejdsulykker og arbejdssygdomme, så har der været en hel del skandaler omhandlende både små og store virksomheder. Fælles for dem alle er at det er varige mén og arbejdssygdomme der har taget både overskrifterne, men vigtigere også alle de påvirkede familier og venner med storm. Det er vigtigt at lære af vores fortid og de erfaringer der er kommet deraf, sørg derfor altid for at du benytter de korrekte personlige værnemidler når du svejser.

Her må rigtige godkendte svejsehandsker absolut ikke erstattes af en ikke godkendt arbejdshandske, det er forkert praksis og ukorrekt beskyttelse. I værste tilfælde kan strålingen resultere i hudkræft, reglerne er ikke til for at være træls. Arbejdsreglementet og reglerne for brug af personlige værnemidler, er lavet på baggrund af arbejdstilsynet og samtlige arbejdsskader. Husk på det næste gang du synes det er træls at benytte dine svejsehandsker på begge hænder.

Hele pakken hos Stennevad

Her i Stennevad går vi meget op i at kunne tilbyde dig og dine kolleger den komplette pakke med personlige værnemidler, hvilket er særligt vigtigt når du arbejder som svejser. Her er det ikke kun dine hænder og øjne der skal beskyttes med svejsehandsker og svejsebriller. Det er også dit ansigt og måske dine arme og arbejdstøj der også skal være egnet til svejsning. Åndedrætsværn er også en ting du absolut ikke må glemme når du skal købe nye personlige værnemidler til svejsning. Lungerne skal holde livet igennem, og hvis det er komforten du sukker over så tag et kig på vores specialudviklede svejseskærm, den er lavet til formålet, udviklet i tæt samarbejde med svejsere landet over.

keyboard_arrow_up