Hudpleje & hygiejne

Her finder du sæber, cremer, dispensere og wipes. Vi har et stort udvalg af forskellige produkter til pleje af din hud. Det er vigtigt at vedligeholde og pleje ens hænder med de rigtige cremer - især hvis man bruger hænderne meget i sit arbejde. Se vores udvalg af hygiejneprodukter på denne side.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3

...

Pas på dine hænder med hygiejneprodukter fra Plum

Det er vigtigt både at holde hænderne rene, men også at vedligeholde dem med plejende cremer således, at de kan holde til hverdagens arbejde. Vi fører kun sæber og cremer fra anerkendte producenter såsom danske Plum. Derudover har vi selvfølgelig også dispensere til alt så du og dine kolleger let og bekvemt kan benytte produkterne. Vi har også wipes tørreservietter, der gør det let som en leg at rengøre fingrene eller et emne. Vi holder din hygiejne helt i top.

Din hud skal selvfølgelig holdes ren og plejes efter alle kunstens regler. Derfor Plum. Solcreme, Locobase Repair eller håndrens. Vi er kun leverandør af dansk kvalitet, så du ved, at der er styr på ingredienser og godkendelser.

Der er mange arbejdsopgaver, der efterlader hænderne beskidte, så det er nødvendigt at rengøre og rense dem. Efter sådan en omgang kan hænderne nemt føles tørre og uelastiske. Så er det en god løsning at efterbehandle dem med eksempelvis en Locobase fedtcreme, der er yderst populær i sortimentet fra Plum.

Stennevad hjælper dig med den korrekte hudpleje

Vores mangeårige samarbejde med den danske førertrøje inden for hygiejne og hudplejeprodukter giver os en unik mulighed for at hjælpe dig og dine kolleger, så I undgår følgeskader af hårdt arbejde eller forkerte plejeprodukter.

Vi står inde for vores udvalg af eksempelvis håndsprit og solcreme, fordi huden skånsomt skal plejes og beskyttes, så du hele tiden har dit dyrebareste værktøj (dine hænder) i topform til alle slags arbejdsopgaver, der sætter arbejdssikkerhed og håndhygiejne i fokus.

I kundeservice står vi klar med den rigtige rådgivning og assistance, når du og kollegerne har brug for hudpleje og håndhygiejne i verdensklasse. Den stensikre vej til sikkerhed for dine hænder, gælder også om, hvordan de har det, når du ikke har arbejdshandsker på. Derfor pleje hver eneste dag. Det hjælper Stennevad dig og dine kolleger med. Du ringer bare til os eller brug vores webshop, der har en bred vifte af Plums produkter. Men som udgangspunkt kan du få adgang til alt fra Plum.

keyboard_arrow_up