Tilbehør

Her kan du se alt det tilbehør vi fører til rengøring, alle de småting du lige kunne stå og mangle i forbindelse med rengøringen. Alle produkterne er selvfølgelig i god kvalitet.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Se vores store udvalg af tilbehør til rengøringsartikler

Her kan du se alt det tilbehør vi fører til rengøring, alle de småting du lige kunne stå og mangle i forbindelse med rengøringen. Alle produkterne er selvfølgelig i god kvalitet.

Når det gælder vægholdere og dispensere samt beslag til diverse rengøringsartikler, så se lige her en gang. Vi har desuden Fnugfri klude fra Sontara. Et genialt produkt til arbejdsopgaver, der kræver en høj høj renlighed, hvor intet må efterlades til tilfældighederne, når der skal tørres af.

Vi har selvfølgelig også gulvklude og karklude til universal rengøring og andre aftørringsopgaver.

Står du og skal bruge affaldssække, så leverer vi sække i forskellige farver som klar, hvid og traditionel sort.

Find altid rengøringsartikler i den bedste kvalitet hos Stennevad

Den gængse sorte pvc spand til 12 liter har vi selvfølgelig også, fordi vi ved, det er god kvalitet til en fornuftig pris. Rengøring er og vil altid være en stor del af arbejdssikkerheden på mange arbejdspladser i Danmark. Derfor har vi i Stennevad gennem årene arbejdet tæt sammen med dem, der ved mest om rengøringsudstyr og rengøringsredskaber samt tilbehør hertil. Danske Vikan holder fanen og barren højt, når det handler om kvalitet og holdbarhed for deres produkter. Intet er overladt til chancer, når de arbejder med rengøring.

Vi ved dermed, at vi sammen med Vikan kan give dig og kollegerne det rigtige tilbehør til jeres rengøringsudstyr og universal rengøringsmiddel. Den lette såvel tunge rengøring gøres altid lettere med de rigtige produkter fra den rigtige leverandør og samarbejdspartner. Vikan og Stennevad.

Dit tilbehør skal selvfølgelig være i orden, for rengøringsopgaver vender altid tilbage i en travl branche. Hvis du lige står og mangler en stump til dit setup inden for rengøring, så skal du aldrig tøve med at ringe til kundeservice. Her kan vi med enkle midler finde frem til det, du efterlyser. Ofte har vi det på lager, men ellers skaffer vi det hjem til dig hurtigst muligt, så du ikke går i stå på grund af manglende tilbehør til rengøring.

keyboard_arrow_up