Ørepropper

Står du og mangler høreværn til korte opgaver? Så er ørepropper måske svaret. Disse fylder næsten ingen ting og er nemme at have med. På denne side finder du både ørepropper i standard størrelse, men også formstøbte ørepropper som tilpasser sig dit øre.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3

...

Brug ørepropper som den billige og praktiske løsning

Hvis du har kortvarige opgaver, hvor du har behov for støjdæmpning så er ørepropper måske lige dig! De er små, lette at have med alle steder og frem for alt meget billige. De fås i mange varianter og grader af dæmpning. Husk at det gælder om at sænke lydniveaut til de tålbare 85 decibel og ikke mere - overdæmpning er farligt! Kontakt vores kundeservice hvis du ikke finder frem til de rette ørepropper her på siden.

Det kan være en god ide at afsøge markedet for en model inden for ørepropper, da de nogle gange er mere håndterbare og fleksible en traditionele ørekopper. Propper dæmper som udgangspunkt bedst, når de er sat ordentligt ind i øret. Det kan faktisk godt kræve lidt øvelse, for der skal bruges både kræfter og tålmodighed.

En skumprop som de fleste af os kender, har sin bedste funktion, hvis den bliver nulret godt sammen med fingrene til en kompakt spids lille pind. Denne føres så langt ind i øret som muligt. Bare tryk til, den må ikke kune falde ud.

Fra standard til formstøbte ørepropper

Husk altid at bruge rene hænder, når du ruller ørepropperne. Skidt og snavs i øregangene kan resultere i infektioner og sygdom. Desuden anbefaler Stennevad, at du skifter propperne dagligt for at undgå al for meget skidt i ørerne.

Disse diskrete høreværn findes i forskellige udgaver. Herover de økonomiske skumpropper. Disse fås løse, på bøjle og med snor.

Så har vi lamellerne, der er mere slidstærke og kan bruges over længere tid med lidt rengøring og ordentligt vedligehold. Og til sidst har vi specialpropperne - de formstøbte høreværn, der passer til en bestemt øregang.

Honeywell og 3M producerer kendte brands som E-A-R og Bilsom. De ved om nogen, hvor den daglige arbejdssikkerhed bliver varetaget med de rette ørepropper. Hvad enten det er Earbuds eller formstøbte propper til koncert arbejde eller Max Lite til tungt industriarbejde, så er der en løsning. Og vi finder den i fællesskab.

keyboard_arrow_up