Tilbehør

Her finder du tilbehør til sikkerhedssko. Alt fra skoovertræk til pigsko. Det rigtige tilbehør kan betyde en forbedret sikkerhed. På denne side finder du forskelligt tilbehør til dine sikkerhedssko, så du og dine kollegaer kan få den optimale beskyttelse til jeres fodtøj.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Tilbehør til dine sikkerhedssko

Vi fører tilbehør til sikkerhedsfodtøj. Uundværlige ting såsom pigge til fodtøjet om vinteren til isen. Overtræk til nem adgang til kundernes hjem uden at tage sikkerhedsfodtøjet af, husk at de ikke hjælper når de står ude i entreen.

Vi hjælper med den rigtige løsning til din udfordring. Ofte skal tingene gå stærkt og så er der ikke lige tid til at tage beskidte sko af i børnehaven eller skolen, når børnene skal afleveres.

Vi har skoovertræk til almindelige sko og kan gøre det endnu nemmere med automatiske skoovertræksmaskiner. Så er de ringen undskyldninger for at vade rundt indenfor med snavs på sko og sikkerhedssko.

Til vinter kan du jo også være så uheldig at skulle færdes på isslag og glatte overflader. Vores pigsåler og pigsko er lige til at trække over fodtøjet, så du står endnu bedre fast.

Vi sørger selvfølgelig også for den rigtige behandling til dine sikkerhedssko. Læderfedt er en af de bedste måder at imprægnere på, hvis altså der ikke lige er behov for en decideret spray med imprægneringsmiddel. Og ekstra snørebånd i forskellige længder, så dit udgangspunkt altid er det bedste.

Skiftesokker er nice

Vi gør også meget ud af at fortælle dig om, hvordan en arbejdsdag bør forløbe med hensyn til dine fødder. Arbejde i koldt vejr bør handle om skiftesokker, så du kan holde fødderne tørre.

Vi leverer de bedste strømper og sokker til dit behov. Det afgørende er arbejdet og kvaliteten på eksempelvis skisokker, uldsokker eller sokker af kunststof.

Tænk lige over, hvor meget dine fødder sveder hver dag. Derfor er det også utopi at tro, at dine sikkerhedssko og sikkerhedsgummistøvler kan afgive al den sved, der dannes. Skift dine strømper i løbet af dagen, så du optimerer på dine fødder komfort.

Tag Stennevad med på råd, hvis du er i tvivl om dine muligheder. For der kan være himmelvid forskel på, hvordan dine fødder reagerer afhængigt af, hvad du udsætter dem for. Derfor er du bedst stillet med os.

Du ringer bare.

keyboard_arrow_up