Fragt & levering

Din ordre ekspederes normalt samme eller næste hverdag (ekskl. lør-, søn- og helligdage). Alle vareforsendelser tillægges et fragtgebyr. Beløbet fremgår før afgivelse af ordre. Ved køb over kr. 2.800,- ekskl. moms sendes varerne fragtfrit, medmindre andet fremgår. Pakker sendes med fragtfirma eller GLS. Rettidig levering forudsætter at fragtfirmaet eller GLS overholder levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos disse, vil dette tilsvarende forsinke leverancen. Stennevad kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos fragtfirma eller GLS. Der leveres kun til postnumre inden for Danmarks grænser ekskl. Færøerne og Grønland. Ved levering til andre lande kontakt os venligst på 75 14 40 00.

Nødsituationer

Står du i en situation, hvor din drift er gået i stå på grund af arbejdssikkerheden. Det kunne f.eks være et forbud mod alt videre arbejde fra arbejdstilsynet, indtil i har udbedret usikre og farlige arbejdsforhold. I sådan en situation handler det om at få tingene fikset hurtigt, således at du og din virksomhed ikke lider tab. Det er her at vi som din sikre samarbejdspartner, står parat ved vores vagttelefon til nødsituationer. Når behovet opstår, så ringer du blot på det sædvanlige nummer 75144000 så er du hurtigt videre. Vi står klar til at hjælpe dig videre, uanset om det er i weekenden eller om aftenen, så griber du røret og ringer på vores vagttelefon.

Dag til dag

Selvom vi kun kan love dig levering indenfor 1-3 dage, kan du forvente dag til dag levering - på langt de fleste varer vi har på lager. Alle populære varer fra vores større leverandører såsom 3M, Honeywell og Petzl, kan du forvente at have indenfor en uges tid hvis de skal skaffes hjem. Du er dermed med os i Stennevad helt sikker, på alt indenfor personlig sikkerhed, arbejdsudstyr og faldsikring.

Reklamation

Hvis du mod forventning modtager en forkert vare, ser skader på forsendelsen eller modtager en vare der er defekt. Så udfyld formularen på reklamation eller skriv en email til [email protected] så vender vi tilbage indenfor et par dage. Du kan også læse vores salgsbetingelser & handelsbetingelser her.

keyboard_arrow_up