Om Stennevad

Stennevad er en dansk familieejet virksomhed, der sælger personligt sikkerhedsudstyr, arbejdsudstyr og arbejdsmiljø produkter.

Du finder os i Esbjerg, hvor vi har været siden starten i 1960. Hvor vi få år efter begyndte at sælge personlige værnemidler. Vi er i dag omkring 20 medarbejdere, der alle kæmper den gode kamp for arbejdssikkerheden. Det er vores mission at ruste dig og dine kolleger, således at I har den fornødne viden og det bedste personlige sikkerhedsudstyr. Det vigtigste er, at du og kollegerne kommer sikkert hjem til jeres kære hver dag - året rundt.


Hos Stennevad lægger vi vægt på, at være tæt på vores kunder – med hurtig og sikker levering. Vi har uddannet og kompetent personale, der står til rådighed så snart en opgave skal løses

- Niels Jacob Mortensen - Partner

Mission

Vi er din seriøse samarbejdspartner, der altid leverer ægte, personlig arbejdssikkerhed med viden og kvalitet

target-center

Samarbejdende

Vi tror på tillid og værdiskabende, langvarig forretning

hyperlink-circle

Modige

Vi tør tage ansvar over for vores samarbejdspartnere

idea-settings-1

Loyale

Vi behandler alle opgaver med omhu og respekt

love-it

Mennesker

Vi er til for vores kunder med ærlig rådgivning og tæt dialog om arbejdssikkerhed

multiple-neutral-2

Viden og erfaring

Vi er en af de mest erfarne spillere i danmark når det gælder personlig sikkerhed. Fra vi startede i 1960 med at sælge rustmaling, pensler og andet til 1970'erne hvor vi som nogle af de første startede salg af egenproducerede arbejdshandsker fra fjernøsten, til 1980'erne hvor vi blev en ledende udbyder af handsker herhjemme. Til idag hvor vi til stadighed arbejder med at finpudse områder indenfor arbejdssikkerheden såsom nye typer handsker, der blander det bedste fra flere områder.

Når det gælder arbejdssikkerheden er vi ikke i tvivl, når vi siger at vi redder dit liv med sikkerhed.

Medarbejdere i Stennevad

Leder du efter en medarbejder i Stennevad?

Så klik ind her og kom hurtigt videre. Her kan du også læse lidt om os alle hver især, finde telefon numre og email adresser.

Find medarbejder

ISO Certificeret

Ved at gøre dine forretninger med os, er du sikret den samme standard og høje kvalitet hver eneste gang, du har brug for personligt sikkerhedsudstyr.

Stennevad A/S er nemlig ISO 9001: 2015 virksomhed, der er din sikkerhed for en seriøs virksomhed, der drives efter en stram kvalitetsstyringsproces. Vi går aldrig på kompromis med vores egne høje standarder og det skal du som vores kunde selvfølgelig kunne hvile i og mærke ved vores fælles samarbejde.

Derudover er Stennevad A/S også miljøcertificeret ifølge ISO 14001:2015 samt certificeret ifølge ISO 45001:2018, der omhandler arbejdsmiljøledelse.

Vi er hele tiden opdateret og ajourført på gældende lovgivning og standarder inden for virksomhedsdrift, hvilket selvfølgelig betyder, at du er sikker på, hvor vi står. Sikkerhed, høje standarder og ærlighed er nøgleord for os.

Se vores certificat her

keyboard_arrow_up