Toggle Nav
Min indkøbskurv

Om Stennevad

Stennevad bygning

Stennevad er en dansk familieejet virksomhed, der sælger personligt sikkerhedsudstyr, arbejdsudstyr og arbejdsmiljø produkter. Du finder os i Esbjerg, hvor vi har altid har lagt siden 1960. Hvor vi få år efter opstarten begyndte at sælge personlige værnemidler. Vi er idag omkring 25 mænd & kvinder, der alle kæmper den gode kamp for arbejdssikkerheden. Det er vores mission at ruste dig og dine kolleger og medarbejdere, således at i har den fornødne viden og udstyr. Det vigtigste er at du og dine kolleger kommer sikkert hjem til jeres kære hver dag - året rundt.

familien mortensen familieejet

Hos Stennevad lægger vi vægt på, at være tæt på vores kunder – med hurtig og sikker levering. Vi har uddannet og kompetent personale, der står til rådighed så snart en opgave skal løses

Niels Jacob Mortensen - Ejer

Viden og erfaring

historie niels stennevad - stennevads grundlægger

Niels Stennevad - Stennevads grundlægger tager et første spadestik


Vi er en af de mest erfarne spillere i danmark når det gælder personlig sikkerhed. Fra vi startede i 1960 med at sælge rustmaling, pensler og andet til 1970'erne hvor vi som nogle af de første startede salg af egenproducerede arbejdshandsker fra fjernøsten, til 1980'erne hvor vi blev en ledende udbyder af handsker herhjemme. Til idag hvor vi til stadighed arbejder med at finpudse områder indenfor arbejdssikkerheden såsom nye typer handsker, der blander det bedste fra flere områder.

Når det gælder arbejdssikkerheden er vi ikke i tvivl, når vi siger at vi redder dit liv med sikkerhed.

Medarbejdere i Stennevad

medarbejdere

Leder du efter en medarbejder i Stennevad? Så klik ind her og kom hurtigt videre. Her kan du også læse lidt om os alle hver især, finde telefon numre og email adresser.

Mission, vision & værdier

mission-vision-værdier

Her kan du finde meningen med det hele, hvorfor vi gør alt det vi gør og hvordan. Der er nemlig en mening med alt - her finder du vores mission, vision og værdier.

ISO Certificeret

ISO 9001:2015 Intertek

Ved at gøre dine forretninger med os, er du sikret den samme standard og høje kvalitet hver eneste gang, du har brug for personligt sikkerhedsudstyr. Stennevad A/S er nemlig ISO 9001: 2015 virksomhed, der er din sikkerhed for en seriøs virksomhed, der drives efter en stram kvalitetsstyringsproces. Vi går aldrig på kompromis med vores egne høje standarder og det skal du som vores kunde selvfølgelig kunne hvile i og mærke ved vores fælles samarbejde. Vi er hele tiden opdateret og ajourført på gældende lovgivning og standarder inden for virksomhedsdrift, hvilket selvfølgelig betyder, at du er sikker på, hvor vi står. Sikkerhed, høje standarder og ærlighed er nøgleord for os.