Onlinehandel

Du kan her på siden og dens undersider læse omkring onlinehandel, det er vigtigt for os at det er så let og nemt som muligt for dig at bruge siden. Hvis du har spørgsmål eller støder på ting der ikke fungerer korrekt, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig sikkert videre.

Skræddersyet sikkerhedsaftale

Du er helt sikker med en skræddersyet sikkerhedsaftale. Den passer til netop dig, dine kolleger og dine medarbejdere. Det er også vejen frem til besparelser på alt du køber indenfor personlig sikkerhed, arbejdsudstyr og arbejdsmiljø produkter. Med i aftalen er også din helt egen rådgiver, der altid sørger for at arbejdssikkerheden er helt i top hos jer. Det giver ro i sindet og flere penge på bundlinjen, når der ikke skal betales bøder og andre udgifter ved arbejdsulykker Få en aftale.

Din aftale

Din skræddersyede sikkerhedsaftale tage udgangspunkt i dig, og dine behov for arbejdssikkerhed til dig, dine kolleger og dine medarbejdere. Vi sælger dig ikke en masse du ikke har brug for, vi finder sammen frem til den helt rigtige løsning til jer. Med i din skræddersyede sikkerhedsaftale er også GRATIS viden og vejledning både her på hjemmesiden med også via din personlige rådgiver. Du får også et særligt login, hvor du kan købe på din aftale og betale med faktura eller EAN. Du vil også altid se dine priser når du er logget ind.

Sådan handler du

Det er vigtigt for os at det er nemt for dig at handle online hos os. Derfor er denne hjemmeside du er på nu resultatet af mange års samarbejde med kunder i alle størrelser og brancher, krydret med vores egen erfaring og indsigt. Du kan som ved alt andet altid kontakte vores dygtige kundeservice, hvis der er noget du er i tvivl om. Derudover har vi lavet en let overskuelig trin for trin guide sådan handler du der beskriver og illustrerer hele købsforløbet.

Support

Uanset om du er helt ny hos os i Stennevad, eller om du har været kunde her i mange år, er du altid sikker på at få god og hurtig support når du har brug for det. Vi er til for at give dig bedst mulig support og rådgivning, hver dag - året rundt. Vi afsender langt de fleste ordrer samme dag, og vi kan skaffe alt hjem fra vores brancheførende leverandører - f.eks 3M, Ansell, Sundström og Kask for blot at nævne nogle få.

keyboard_arrow_up