Filtre

Her finder du alle typer filtre til åndedrætsværn, og det kan nemt være en jungle at finde det rigtige filtre. Vores udvalg består af mange forskellige filtre til mange forskellige åndedrætsværn. Hvis du har nogle spørgsmål til hvilket filter som du skal bruge, er du altid velkommen til at kontakte os.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

...

Se det store udvalg af filtre til åndedrætsværn hos Stennevad

Vi fører alle filtre til åndedrætsværn, det kræver specialviden at vide netop den rette kombination til din arbejdsopgave. Du finder guides & viden omkring valget af filtre til åndedrætsværn her på siden, men hvis du er i tvivl så kontakt altid vores kundeservice.

Vi har i Stennevad gennem mange år specialiseret os i at give dig den bedste rådgivning sammen med de bedste produkter inden personlig sikkerhed og værnemidler i det hele taget. Vi mener det, når vi siger, vi redder dit liv med sikkerhed.

Det kan være rent ud sagt forvirrende at gå på jagt efter de rigtige filtre til arbejdspladsen, hvis man ikke har en vis forståelse for denne gruppe af værnemidler, inden starten til arbejdsopgaven går, så kan det gå grueligt galt.

Forkert beskyttelse kan blive farligt og forårsage personskade både akut og langsomt.

Vi hjælper dig med at finde det rigtige filter
Stennevad hjælper med at afsøge, hvilke behov du har til filter. Skal du arbejde med Partikelfilter eller kombinationsfilter? Vi ved det. Som udgangspunkt tager vi fat om en komplet løsning hver eneste gang, for det nytter ikke noget, hvis du bare sætter filtre og masker sammen uden forudgående undersøgelser.

Tingene skal altid være godkendt til brug sammen. Mange gange betyder det forvirring, hvis filtre kan passe til flere forskellige maskemærker.

Selv om delene passer sammen med eksempelvis bajonetfatning eller et standard DIN40 skrue gevind, så skal de, stadig være godkendt som samlet enhed.

Sundström og Honeywell har problematikken. Brug derfor samme mærker filtre som turbomotor og filtermaske.

Det filtrerende åndedrætsværn kommer dog til kort, hvis der er for lidt ilt i luften, der skal renses. 3M filters, Versaflo filters. Så skal du bruge frisk luftforsynet åndedrætsværn i form af trykluft løsninger. Her behøver du heller ikke fortvivle. Vores eksperter bygger selv hele systemer, når filtre som P3, ABEKP3, A2P3 og AX får iltmangel.

Stik os et sikkerhedsdatablad og vi finder dit personlige sikkerhedsudstyr.

keyboard_arrow_up