Skærehandsker

Skærehæmmende handsker er til dig, der arbejder hvor der er behov for at sikre mod skader af fingre og hænder. Her finder du mange slags og størrelser. Uanset om dit arbejde kan medføre snit, splinter eller rifter er det vigtigt, at du beskytte dine hænder med skærehæmmende handsker. Alle vores handsker er lavet i god kvalitet, så dig og dine hænder altid er godt beskyttet.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3

...

Hvad er skærehæmmende handsker?

Kevlar handsker, nomex handsker, skærefaste handsker, skærehæmmende handsker, kært barn har mange navne som man siger. Men selve arbejdshandskerne er ret ens, Kevlar og Nomex handsker er lavet med patenterede linere og er derved også dyrere end andre handsker med Aramid liner. Du finder alle disse typer af handsker i Stennevad under skærehæmmende arbejdshandsker, som er den korrekte betegnelse for denne type arbejdshandsker. De er jo nemlig ikke komplet skærefaste som en brunje eller lignende, derfor har vi valgt at kategorisere alle disse handsker under skærehæmmende, da det er det de er - skærehæmmende. Her finder du innovative løsninger som vores nye High Impact der både har skærehæmmende og andre egenskaber helt i top.

Hvor kan skærehæmmende handsker bruges?

Skærehæmmende arbejdshandsker er egnet til dig og dine kolleger, der arbejder hvor der er risiko for skader på fingre og hænder. Det kan være du arbejder på en fabrik, hvor du og dine kolleger håndterer stålplader og emner med hænderne og derfor har brug for beskyttelse. Eller måske arbejder du i offshore- og vindindustrien og har mange opgaver hvor du kan komme til at skære dig. Det samme er gældende hvis du og dine medarbejdere arbejder som montører og er ude for lidt af hvert, i jeres interessante og skiftende hverdag. Skærehæmmende arbejdshandsker et meget alsidige og kan bruges på tværs af alle brancher, hvor du er i risko for at skære hænder og fingre.

Hvor må skærehæmmende handsker ikke bruges?

Selvom at skærehæmmende arbejdshandsker kan være guld værd i mange arbejdssituationer, er der også situationer, hvor du under ingen omstændigheder må bruge dem. Du må ikke benytte skærehæmmende handsker i nærheden af tunge maskiner såsom savværk og lignende, da det i ulykkessituationer skaber meget større ulykker. F.eks hvis du arbejder som tømrer og bruger en bordsav til at skære træ eller hvis du bruger en søjleboremaskine må du endelig ikke benytte skærehæmmende handsker. Grunden til at du i disse situationer ikke må bruge en arbejdshandske der er skærehæmmende (dvs. en handsker med en stor skærehæmmende egenskab) er at hvis maskinen får fat i din handske, så bryder den ikke som en normal arbejdshandske ville. Og derved kan skaderne gå fra at være små rifter og snit til at være massive arbejdsskader hvor der mistes lemmer. Du finder info omkring skærehæmmende handsker her på siden, hvis du har brug for mere vejledning så tag fat i vores kundeservice - så er du sikkert på vej.

keyboard_arrow_up