Reb

Her finder du både statiske & dynamiske reb, og klatrereb til faldsikring og industriklatring. Alle vores reb er beregnet til professionel brug og alle er i den bedste kvalitet. Udover at have udstyret på plads, skal du også kende til de specifikke krav. Her kan vi naturligvis også hjælpe dig.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Et reb er ikke "bare" et reb

Et reb er ikke “bare” et reb. Det er vitterligt din sikkerhedsline i de fleste tilfælde når du er oppe og arbejde i højden. Vælg derfor med omhu og sørg for at sikre rebet mod skær og slid. Sammen med Petzl giver vi dig ekspertråd om kvalitetsreb i forskellig tykkelse og funktion samt farver, hvis det er dit ønske. En line, der skal sikre og støtte dig i dagligdagen skal være holdbar og godkendt efter gældende normer og lovgivning. Vi ved, hvad vi taler om, når det kommer til faldsikring og rope access.

Profesionelle reb til arbejdspladsen og fritiden

Et professionelt reb i dag er bygget op i flere lag, så den får en ønsket stivhed og fleksibilitet, der passer til et behov under arbejde eller fritidsklatring.

EN1891 Kernmantelreb med lav strækevne er den standard reb skal indgå under.

Her taler vi om tekstilreb af kernmantel-typen med lav strækevne og en diameter fra 8,5 mm til 16 mm, til brug af personer, der arbejder sikret med reb, inklusiv alle slags støtte- og fastpændingsanordninger; til blandt andet redning, huleforskning og arbejdspositionering.

I Stennevad får du viden sammen med et produkt, hvilket betyder, at du bliver ordentligt klædt på. Vi samarbejder også med professionelle reb-nørder, så der altid kan skrues op for intensitet og læringsniveau for den enkelte kunde.

Hos Stennevad kender vi reglerne for reb til klatring

Der kan være specifikke krav til, hvilket reb der skal bruges sammen med anden faldsikringsudstyr.

Derfor er det yderst vigtigt at være opmærksom på, om man følger producenternes anvisninger, når det drejer sig om eksempelvis sort reb og tilbehør i form af klatregreb og diverse tovlåse samt evakueringsenheder. Stennevad har mange års erfaring blandt konsulenterne og i kundeservice, når vi skal hjælpe dig frem til din løsning. Vi ved, hvordan de rigtige spørgsmål lyder.

Arbejde eller fritid?

Sikring eller hindring?

Et godt sted at starte. Du finder hurtigt ud af, hvor omfattende en arbejdsopgave som minimum skal være. Vi har tidsforbrug og økonomi for øje, så du ikke opgiver halvvejs.

Du ringer bare til os.

keyboard_arrow_up