Tilbehør til høreværn

Her finder du tilbehør til dit høreværn. Det er vigtigt at sørge for, at ens høreværn altid er tilpasset til den opgave som du skal udføre. Derfor kan det være nødvendigt med det rette tilbehør. På denne side finder du bl.a. hygiejnesæt til forskellige modeller, samt løse propper til dine ørepropper.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2

...

Tilpas og vedligehold dit høreværn med det rette tilbehør

Står du og mangler en dispenser til dine ørepropper eller måske et nyt hygiejnesæt til dine høreværn så finder du det her. Hvis du ikke finder det du står og mangler så er vores kundeservice altid kun en mail eller et opkald væk.

Det behøver ikke nødvendigvis være brug og smid væk, når du bøvler med dit høreværn, der måske har set bedre dage. Stennevad fører tilbehør og reservedele til mange 3M Peltor høreværn samt til Honeywells Howard Leight modeller. Om det gælder decideret udskiftning eller der er tale om forbedringer af et produkt, så hjælper vi dig med vejledning, så du finder hurtigt og smertefrit frem til det rigtige produkt.

Find tilbehør til alle typer høreværn hos Stennevad

Vi har Hellbergs udbygninger med visirer til høreværn som en letvægtsløsning til øjne såvel som ører. Men også med hensyn til hygiejnesæt og nye puder til ørekopper, så ved vi, hvordan der skal manøvreres rundt i et kæmpe udvalg af tilbehørsprodukter.

Gælder det udstyr til elektroniske høreværn, så er det altid en vurderingssag i de enkelte tilfælde, om en reparation kan betale sig kontra en nyerhvervelse. Uanset hvilken vej pilen peger, så er vi klar med en løsning, der giver mening for dig som kunde. Hvad kan betale sig for ørepropper? Eller ørekopper for den sags skyld.

Kontakt os og bliv klogere på de mange regler indenfor sikkerhedsudstyr
Der er ingen tvivl om, at en bruger af høreværn altid kommer længst med korrekt brug, vedligehold og opbevaring. Levetiden forlænges og de samlede udgifter til PPE og arbejdssikkerhed falder. Et scenarie de fleste virksomheder stræber efter.

Men så er vi også klar med det helt rigtige gear, når behovet så opstår, for det gør det. Der stilles så utroligt høje krav til personligt sikkerhedsudstyr i dag. Er det moderigtigt i farver og udformning. Men for os handler det om at får dig til at indse, at det allervigtigste er din sikkerhed. Vi kender regler og produkter og kan med rådgivning give dig de bedste forudsætninger for at komme uskadt gennem arbejdsdagens farer.

keyboard_arrow_up