Sæber

Her finder du sæber der er drøje i arbejde men skånsomme mod huden. En effektiv og skånsom sæbe er et vigtigt redskab til pleje af dine hænder. Og netop det finder du hos Stennevad. Vi har et bredt udvalg lækre sæber fra danske Plum, så du altid kan holde dine hænder rene på arbejdspladsen.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Effektiv og skånsom sæbe

Det er vigtigt, at sæben du benytter mange gange hver dag både er virksom mod bakterier og skidt, men at den også er skånsom mod huden således at den ikke skader. Vi fører kun sæber der opfylder begge dele, med vores sæber fra danske Plum er du sikret sæber og shampoo, der er skånsom mod huden & super drøj i brug - det er ikke uden grund, at de er benyttet bredt i industrien.

Med den viden vi har i dag om håndhygiejne og brug af håndsæber og shampoo produkter, så er kvalitet og ingredienser en vigtig del af produkterne. Derfor Plum fra Danmark. Med eksempelvis Daily, Fresh og Nature har du en direkte tilgang til svanemærkede danske produkter inden for sæber til daglig håndvask og body wash shampoo.

Også den velkendte Plum No. 14 er din sikkerhed for altid sunde og fugtmætte hænder til trods for hyppig vask af dine hænder hver eneste dag.

Få den rette rådgivning til valg af håndsæbe

Du skal kunne stole på den sæbe, du bruger hver eneste dag, fordi dine hænder er dit vigtigste redskab i en hverdag med mange krævende arbejdsopgaver. Vi har cremesæber, skumsæber med og uden parfume samt shampoo og sæbe til brusebadet ligeså.

I Stennevad stræber vi efter at udstyre vores kunder med viden og service omkring hygiejneprodukter som sæber.

Men det kræver også dialogen at finde frem til den helt rigtige løsning, der sparer tid, og sygedage for medarbejdere og virksomheder. Den typiske sæbe skal kunne rengøre og desinficere hurtigt og skånsomt. Med et svanemærket produkt fra Plum er du sikret et produkt, der har alle de rigtige egenskaber og kvaliteter samtidigt med, at det også lever op til de skarpe danske miljøkrav på et meget reguleret område, der har med menneskeligt velvære at gøre.

Få dine produkter af sæbe fra os. Kundeservice står klar til at ekspedere og levere hurtig håndhygiejne og håndsæbe til dig og dine kolleger, så I kan fokusere på det, der er vigtigt. Nemlig alle jeres arbejdsopgaver, der kræver jeres udelte opmærksomhed hele tiden.

keyboard_arrow_up