Sandaler

Sikkerhedssandaler sikrer dig komfort på lageret og i de varme måneder.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Få luft til fødderne med sikkerhedssandaler

Har du også før ønsket mere luft til fødderne i de varme måneder? Sikkerhedssandaler er løsningen for optimeret ventilation. Mange gange står du i en arbejdssituation, der ikke kræver en lukket sko. Med mulighed for at bruge sandalen kan du holde fødderne tørre og afkølet meget nemmere end ved konventionelle sikkerhedsfodtøj. Sandalen er en moderne og åben sko, der øger komforten hele dagen igennem.

Sandaler kan være rigtigt gode arbejdssko. Og så længe de vedligeholdes jævnlig og ellers behandles med omhu og forholdsvist korrekt, så holder de også til dig og dine udfordringer. Det hele gælder om at finde den rigtige arbejdssandal til opgaven - og til dig selvfølgelig. Der kan Stennevad hjælpe til med viden og rådgivning på baggrund af en meget lang årrække med erfaringer inden for PPE og personlige værnemidler.

Skal du bruge sikkerhedssko eller sikkerhedssandaler?

En lagerarbejder eller maskinoperatør for den sags skyld, kan være lige godt gående med en sikkerhedssandal som med en sikkerhedssko. Forskellen kan dog være både vægt og varmeudledning. Sandalen er helt unik i forhold til ventilation fra svedende fødder. Og du ved sikkert, hvor ubehageligt varme fødder kan føles allerede tidligt på dagen. Så kig i retning af sandalen. Måske kan den løse et eller flere af dine problemer med for varme fusser.

Hvis du derfor leder efter lette sikkerhedssko, så bør du overveje sikkerhedssandalen, hvis de interne regler for sikkerhedssko tillader det. Bedre ventilation og komfort, til varme fødder og tæer. Arbejdssandaler er din sikkerhed for at kunne komme igennem en lang arbejdsdag uden, at dine fødder lider overlast på nogen måde. Skal du bruge sikkerhedssko eller sikkerhedssandaler?

Ring til Stennevad og vi finder den rigtige løsning til dig
Uanset om du skal bruge sikkerhedssko i Odense, København eller Århus kan vi dække dig ing. Vi leverer hurtigt og præcist over hele landet. Kontakt os i dag for at høre om dine muligheder.

I Stennevad er vi ikke i tvivl. Sikkerhedssandaler er et glimrende alternativ til sikkerhedssko, hvis reglementet tillader det. Vær altid opmærksom på kravene til dit arbejdsfodtøj. Er du i tvivl, så ring endelig til os.

keyboard_arrow_up