Tilbehør

Her finder du diverse tilbehør til maling og malerarbejde. Det rigtige tilbehør til dit malergrej kan gøre malerarbejdet meget lettere. På denne side finder du et bredt udvalg af tilbehør til dit malerarbejde.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Sørg for afdækning med det rigtige malertape

Når der skal males, er det ikke kun ruller og pensler der skal bruges. Det er bl.a. også afdækning og tape. Hos Stennevad finder du et stort udvalg af tilbehør til malerarbejdet. Ser man på malertape har brandet Tesa et produkt som er et must for at sikre det gode arbejde. Deres malertape hjælper med at dække ordentligt af og beskytte overflader imod stænk og sprøjt fra rulle og pensel. Tapen findes naturligvis i forskellige bredder til forskellige behov.

Hvis du alligevel skulle være så uheldig at malertape ikke hjælper godt nok, uanset bredden, så hjælper vi dig også med en plastik spartel eller metal spartel. Dette er et redskab, der er yderst effektivt til fjernelse af malingrester på vinduer, dørkarme og lignende steder.

Find det rigtige tilbehør til dit malerarbejde hos Stennevad

I Stennevad kan vi selvfølgelig hjælpe med sikkerhedsudstyr og den rigtige malermaske. Mange har nemlig brug for åndedrætsværn når de maler. En malermaske er ofte en filtermaske til engangsbrug og her står vi altid klar med den rigtige rådgivning. Hos Stennevad har vi et forskelligt udvalg af malermasker som sikre, at du er bedst muligt beskyttet når du maler.

En maler skal også have styr på hobbykniven når der arbejdes. En ordentlig hobbykniv med gode blade også at finde i Stennevad under vores tilbehør til malergrej. Blade til hobbykniv er en forbrugsvare som med tiden trænger til udskiftning. De skal altid være skarpe og der skal altid være en ny til hurtig udskiftning. Der er ikke noget værre end en sløv hobbykniv og derfor skal du sørge for, at du altid har nye blade på lager.

Kniven er ideel til afrensning og afskrabning af skidt og snavs. Men selv, hvis du har opgaver med udskæring og emballage håndtering er hobbykniven din bedste ven i en travl hverdag, hvor du hurtigt skal videre til næste arbejdsopgave.

Kontakt Stennevad og find det rigtige tilbehør med den rigtige rådgivning

Din hjælp til bedre grej og tilbehør til dit malerudstyr er at svinge forbi www.stennevad.dk eller vores SafeHouse. Service og rådgivning er i top og du er sikret en samarbejdspartner, der ved, hvad der kræves af en malers tilbehør som malertape, spartel, malermaske og hobbykniv blade. I Stennevad er vi eksperter fordi vores tilgang til dig som kunde er professionel og ærlig, så din oplevelse bliver den bedste, når du handler malerudstyr og tilbehør hos os.

keyboard_arrow_up