Solcreme

Hos Stennevad får du kun det bedste. Det gælder også bedste solcreme, der er fra Plum. Hvis du går meget ude når du arbejder, skal du altid have en solcreme ved hånden når solen bager. Bliver du solbrændt kan det hurtigt medfører ubehag, så sørg for at smør dig godt ind med den rigtige solcreme. På denne side finder du et bredt udvalg af solcreme i høj kvalitet fra danske Plum.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Danske Plum leverer solcreme i høj kvalitet

Du kender det. Solen bager og din næse begynder så småt at blive lidt rød. Det er tid til solcreme. Om du så går efter billig solcreme ansigt eller om du du vil have ordentlig dansk kvalitet som Plum solcrem til ansigtet, er helt op til dig selv. Men i Stennevad anbefaler vi dig og kollegerne at bruge en ordentlig omgang plum solcreme.

Det er næppe fremmed viden for de fleste, at solen skader huden, hvis du ikke beskytter dig med tøj eller solcreme. Når vi går udenfor forår og sommer og solen slår til, så kan det være svært at beholde overtøjet på. Derfor er det ofte, ben hoved og arme bliver udsat for rigelige mængder sol.

For at undgå alt det skadelige fra vores sol, så anbefaler vi i Stennevad, at du og kollegerne allierer jer med en fornuftig faktor solcreme alt afhængigt af hudtype og årstid. Solcreme er ligeså meget et værnemiddel som en arbejdshandske.

Plum solcreme er dokumenteret svanemærket kvalitetscreme i faktor 15 og faktor 30. De to solcremer dækker alle ind, så alt det skadelige fra solens stråler bliver afvist, inden de kan gøre skade.

Beskyt dig selv og dine kollegaer med brug af solcreme

I Stennevad tror vi på at forebygge vedhjælp af rådgivning og korrekt service hele vejen. Derfor bør du og kollegerne også lige tænke en ekstra gang, inden I tilbringer en hel arbejdsdag udendørs, uden at tænke på at bruge en solcreme. Det kan både være smertefuldt, men også livsfarligt på den lange bane.

Lad være med at tage den chancen i det hele taget, når I har muligheden for at udgå farer fra solen. Solcreme er en stensikker løsning og den er endda endnu mere sikker, når den kommer fra Plum. Om det er lav faktor eller en decideret sunblocker. Vi kan hjælpe dig hele vejen til fyraften, når solen spiller med musklerne.

Kontakt os online eller vores kundeservice, hvis du har specielle forespørgsler til beskyttelse imod solbeskyttelse for at undgå solforbrændinger.

Bliv solbrændt i det rigtige tempo med Plum og Stennevad. Vi redder dit liv med sikkerhed

keyboard_arrow_up