Dragter

Her finder du dragter til brug ved udslip og lignende scenarier. Vi har både dragter som beskytter mod skadeligt støv og mod kemikalier. Uanset om du har brug for en prisvenlig dragt eller en dragt med maksimal beskyttelse, finder du det hos Stennevad. Se udvalget på denne side.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2

...

Øg sikkerheden på arbejdspladsen med en engangsdragt

Forestil dig, at det eneste, der adskiller dig fra den sikre død, er din sikkerhedsdragt. Med vores billede af verden i dag, opgraderer beredskaber deres terrorberedskab over hele verden. Det stiller høje krav til mandskabsbeskyttelse og udstyr i det hele taget. Derfor er fremtidens beskyttelsesbeklædning til brug en gang, hvorefter det skal smides væk og destrueres. Vi kan i dag gå fra de simple beskyttelsesdragter til oprydning og dækkefunktioner til de helt store gasdragter til udrykning og first respons i forbindelse med terror, kemiske udslip eller atomuheld og lignende, hvor katastrofeforhold spiller ind.

Find den rigtige sikkerhedsdragt i den rigtige kvalitet

I dag laver man dragten af flere forskellige lag med funktionsfolier. Dette gør engangsdragt lettere og mere fleksibel.

Vi tror på, at fremtidens sikkerhedsdragter er til engangsbrug, hvorefter de skal destrueres. Med vores ekspertise inden for beredskab i forbindelse med udslip eller terrorhandlinger kan du og dine kolleger være helt sikre på en seriøs medspiller, når I skal klædes på, så I forsvarligt kan løse en given opgave. Vi kender kemidragter og hvilke krav, der bliver stillet fra myndigheder og dig som bruger.

Med påsvejsede butylhandsker og en lukket åndedrætsløsning kan vi hurtigt hjælpe jer med at blive klar til de mest forfærdelige og utænkelige katastrofescenarier.

Køb din sikkerhedsdragt med den rette rådgivning hos Stennevad

Jo mere dragt, I får des mere viden og undervisning får I brug for.

Vi ved, hvad der kræves for, at I kan være sikre arbejdsprocedurer og på jobbet, hvis I pludselig står over for en epidemi eller en gasulykke.

Tænk derfor altid scenariet helt igennem og ha en klar fremgangsmåde for påklædning og aftagning af dragten, så I ikke risikerer efterkontaminering eller senere udsættelse for smittefarer.

I Stennevad har vi eksperter blandt vores konsulenter. De kan sammen med jer finde frem til relevante arbejdsprocedurer og sikkerhedsdragter til lige netop jeres udfordringer. Om I så kender til dem alle eller ej.

Ring til os.

keyboard_arrow_up