Sikkerhedshjelme

Her finder du godkendte sikkerhedshjelme samt tilbehør. Dette indebærer bl.a. visirer og andet tilbehør der holder dig sikker og giver din hjelm endnu mere værdi. Uanset om du skal bruge en helt ny hjelm, opgradere din gamle eller mangler et par enkelte dele, kan du på denne side finde det meste. Husk altid at sørge for, at din sikkerhedshjelm er sikker nok til arbejdspladsen.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

Hvornår skal man bruge sikkerhedshjelm?

Der skal benyttes sikkerhedshjelm, hvis arbejdet ikke på anden måde kan udføres forsvarligt. Sikkerhedshjelm skal altid anvendes ved arbejde eller ved ophold på steder, hvor der er risiko for, at hovedet bliver skadet. Grunden til at reglerne for arbejdsmiljø og dertilhørende tilsyn eksisterer, er at sikre dig og dine kollegers liv og førlighed. Vi må, kan og vil ikke hjælpe med omgåelse af gældende lovgivning indenfor arbejdsmiljø og sikkerhed. Der er måske nogle af dine medarbejdere, der synes det er træls at skulle gå med sikkerhedshjelm på arbejde, men reglerne eksisterer for en grund og sikkerhedshjelme redder hvert år mange arbejderes liv og førlighed.

Hvis du står med nogle af dine kolleger der synes deres sikkerhedshjelm er ubehagelig at gå med, så tag deres kritik og se på grundene til hvorfor.

Med den rette sikkerhedshjelm holder du både hovedet sikkert og koldt, der er mange typer sikkerhedshjelme fordi at ikke alle typer arbejde er ens og enhver opgave kræver de bedst egnede værnemidler. Vi står klar til at hjælpe dig og alle dine folk helt i mål, så i ender med en sikker løsning der er optimal både når talen falder på arbejdsmiljø, komfort og bundlinjen.

Bruger du sikkerhedsbriller og høreværn?

Hvis du ud over din sikkerhedshjelm også skal bruge sikkerhedsbriller og høreværn, så er det både en lettere og mere behagelig løsning at finde frem til en samlet løsning der fungerer sammen. Mange sikkerhedshjelme bliver produceret med slidse til montering af høreværn, som er en standardstørrelse hvilket gør at du kan bruge det høreværn du har brug for. Det du skal være opmærksom på er at hvis din sikkerhedshjelm skal kombineres med høreværn eller øjenværn, hvilket ofte er tilfældet, så skal hjelmen være beregnet til dette ekstra udstyr. 

Det er både brandulovligt men også komplet usikkert selv at modificere sikkerhedshjelmen, du må ikke bore eller save huller i den, heller ej montere navneskilte og klistermærker der ikke er godkendt til formålet af producenten. Langt de fleste hjelme har en løsning eller et muligt tilkøb der muliggør dette, så derfor er det godt at vide på forhånd hvad du kommer til at få brug for, inde fu vælger en sikkerhedshjelm til dig og dine medarbejdere.

Sikkerhedshjelme med mange farver

Hvis du tager et kig på nogle af vores populære hjælme som f.eks Kask Plasma AQ eller nogle af 3M Peltor sikkerhedshjelmene, så findes de i rigtigt mange forskellige farver - samt med og uden hiviz. Det er ikke kun mode og for at se smarte ud. I mange større virksomheder og også i forhold til alt det her med sikkerhed på byggepladsen har farverne formål. I et større byggeri og på en byggeplads kan farverne signalere alt fra arbejdsfunktion, til firma/leverandør eller blot livsalder på hjelmene.

Har du spørgsmål til regler for sikkerhedshjelme, eller blot har brug for råd og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os.

keyboard_arrow_up