Vision, mission & værdier

Du er med Stennevad sikret en samarbejdspartner med en lang traditionsrig historie. Igennem årene siden starten i 1960 har virksomheden undergået en lang række ændringer, både med hensyn til udvalg, medarbejdere og samarbejdspartnere. En lang række ting har dog aldrig ændret sig lige siden starten. Vores vision, mission og værdier kan du læse om herunder - de har altid været som de er nu og sådan vil det også være for fremtiden.

Vision

Vi redder dit liv med sikkerhed

Sådan lyder vores vision, og det er det vi sigter efter med alt vores arbejde. Alt det vi laver for dig og dine kolleger tager udgangspunkt i at redde jeres liv, med personligt sikkerhedsudstyr og løbende træning og vidensdeling. Vores vision er målet med alt det vi laver, lige fra udvikling af nye personlig værnemidler til træning og målrettede kurser.

Mission

Vi er din seriøse samarbejdspartner, der altid leverer ægte, personlig arbejdssikkerhed med viden og kvalitet

target-center

Samarbejdende

Vi tror på tillid og værdiskabende, langvarig forretning

hyperlink-circle

Modige

Vi tør tage ansvar over for vores samarbejdspartnere

idea-settings-1

Loyale

Vi behandler alle opgaver med omhu og respekt

love-it

Mennesker

Vi er til for vores kunder med ærlig rådgivning og tæt dialog om arbejdssikkerhed

multiple-neutral-2

Mission

Vi er din seriøse samarbejdspartner, der altid leverer ægte, personlig arbejdssikkerhed med viden og kvalitet.

Vi ser det som vores fornemmeste mission, at levere den ægte vare når det handler om personlig sikkerhed. Her får du kun kvalitet og anerkendte mærker, hvor kvaliteten aldrig er tvivlsom. Vores tilgang til din og dine kollegers arbejdssikkerhed, er at i skal have den nødvendige viden omkring produkterne og om arbejdssikkerheden på netop jeres arbejdsplads. Det vil også sige at vi ikke altid vil have den laveste salgspris, til gengæld er du altid sikker på kompetent rådgivning og den rigtige løsning til netop dig.

Værdier

Når man har mere end 60 års erfaring, er der bare en masse ting der sidder på rygradden. Det giver også en række værdier, der siger noget om hvordan vi gør forretning i Stennevad. Vores værdier er det faste styrepunkt, vi bruger dem hver dag til at sikre vi er på rette vej med vores mission. Du kan læse omkring dem herunder.

Samarbejdende

Vi tror på tillid og værdiskabende, langvarig forretning

Du er helt sikker på, at vi ikke bare sælger dig den dyreste løsning. Vi er ikke ude efter hverken at snyde dig, eller at oversælge dig og dine kolleger løsninger i ikke har behov for. Til gengæld er vi altid ærlige, vi har styr på tingene og vi sørger for at du også har det - når det handler om arbejdssikkerheden. Tilliden os imellem er vital for det gode samarbejde, det lægger grobunden til den værdiskabende langvarige forretning.

Modige

Vi tør tage ansvar overfor vores samarbejdspartnere

Når du kalder os for din sikre samarbejdspartner, så er du sikker på at vi er med hvor tingene sker. Både i din virksomhed og branche, men også generelt indenfor personlig sikkerhed og arbejdsmiljø. Vi er med dig hele vejen, med nye innovative løsninger, der er produceret med udgangspunkt i vores samarbejde. Du kan altid stole på at vi ikke løber fra vores ansvar, vi lover kun det vi kan holde - det samme forventer vi af dig.

Loyale

Vi behandler alle opgaver med omhu og respekt

Du vil aldrig blive mødt, af dårlig service og mangel på tid til dig og dine opgaver. Vores medarbejdere er loyale, og det samme er vi som virksomhed. Det er også et vigtigt punkt for os i vores samarbejder, du finder ikke laveste netpris her - til gengæld bliver du mødt af god service hver gang. En af grundene til at vi siger nej til meget store opgaver og til at vokse os store, er at vi altid skal have tid til dig - loyaliteten er vigtig hos os.

Mennesker

Vi er til for vores kunder med ærlig rådgivning og tæt dialog om arbejdssikkerhed

Det handler om dit liv, om dine kollegers liv, når vi taler personlig sikkerhed. Derfor er det kun naturligt at en af vores vigtige værdier er mennesker, fordi vi er til for dig og dine kolleger. Det personlige samarbejde og den vitale rådgivning omkring personlige værnemidler, er en af hjørnestenene i hele vores forretning. Personlig sikkerhed handler om mennesker, derfor er mennesker også et essentielt fokuspunkt i Stennevad.

keyboard_arrow_up