Sociale medier

Det handler om dig

Du ved det ligeså godt som os: Sociale medier er kommet for at blive. De er noget af det første vi bruger om morgenen, og noget af de sidste vi ser før vi lukker øjnene om aftenen. Det er nu også fantastisk, at kunne tilgå så meget information så nemt. Vores tilstedeværelse på de sociale medier, er for din skyld. Det er for at gøre det nemmere for dig, at få ny information omkring arbejdssikkerhed, se hvad der rører sig og modtage gode tilbud.

Vi er tilstede for dig

Der hvor du er

Sociale medier er blevet en integreret del af vores hverdag og vores liv. Derfor mener vi også at det kun er naturligt at vi - din leverandør af personlig sikkerhed og arbejdsudstyr, er med der hvor du er. Derfor vil du kunne finde os på både Facebook, Youtube og LinkedIn. Det er vores primære kanaler, hvor du hurtigt vil kunne finde nyt fra os og komme i kontakt med os.

Facebook

Du har Facebook, dine kolleger har Facebook, alle har Facebook. Derfor er det også kun naturligt, at Facebook er en af vores primære kanaler når vi taler sociale medier. Du vil her kunne læse og se nyt omkring alt indenfor arbejdssikkerhed, billeder fra messer og arrangementer. Du vil også kunne finde videoer der viser brugen af udstyr, og informative videoer der er med til at træffe valget når det gælder personlig sikkerhed. Vi vil lave et par posts om ugen på siden. Du finder vores Facebook side her.

Youtube

Når du tænker video på nettet, så tænker du nok ligesom os på Youtube. Stedet hvor man finder alt fra sjove kattevideoer, til seriøse guides og indhold. Det er også stedet hvor du kan finde alle vores videoer, omkring alt fra generel arbejdssikkerhed, til videoer omkring korrekt valg af personligt sikkerhedsudstyr. Her vil være en ny video hver uge, omkring forskellige emner indenfor arbejdssikkerhed. Du finder vores Youtube kanal her.

LinkedIn

Du finder os også på LinkedIn, der ligesom Facebook mere eller mindre er et must. Vi lægger et par indlæg op på vores LinkedIn profil hver måned, du vil her finde guides og ny viden indenfor områder såsom korrekt valg af sele til faldsikring, hvordan du vælger den rette handske, hvilket finter du skal benytte til dit åndedrætsværn osv. Du finder vores LinkedIn side her.

keyboard_arrow_up