Adresse & Åbningstider

Stennevad
Lillebæltsvej 1-3
6715 Esbjerg N

75 14 40 00
[email protected]

Mandag - torsdag

8.00 - 16.00

Fredag

8.00 - 14.00

Vagttelefon udenfor åbningstid

75 14 40 00

Vi arbejder når du gør

Selvom vi har nogle meget traditionelle 8 - 16 åbningstider, betyder det ikke at du er på egen hånd derudover. Vi er din sikre og fleksible samarbejdspartner, der ikke lader dig i stikken når klokken har slået 16. Du kan selvfølgelig altid få kontakt og hjælp døgnet rundt på vores vagttelefon til nødsituationer, men derudover er vi der også for dig.

Har du en skræddersyet sikkerhedsaftale, så har du også din helt egen personlige rådgiver. Din rådgiver vil altid sørge for at holde dig opdateret, indenfor personlig sikkerhed og yde dig optimal service - også udenfor åbningstid. Det er i Stennevad's ånd at gå den ekstra mil for dig og dine kolleger, du kan derfor altid sove trygt når du er i vores trygge hænder.

Vagttelefon til nødsituationer

Vi ved, hvor vigtig den hurtige respons er for fagfolk, der er i marken nat og dag under alle slags arbejdsforhold. Derfor kan det være altafgørende, at du har taget den rigtige personlige sikkerhedsbackup. Her mener vi selvfølgelig dine, uligheder, hvis alt under kikser og du står med et akut problem, der skal håndteres uden for normal åbningstid.

Der hjælper vi med at forkorte din ventetid så meget som muligt med vores vagttelefon, der er bemandet til at varetage nødsituationer. Hvis din driftstid lider et knæk på grund af koks i arbejdssikkerheden, så grip mobilen og ring til Stennevad på det nummer, du kender.

Opkaldet til 75144000 viderestilles efter lukketid, så du aldrig bliver mødt af tavshed, når du står og har allermest brug for vejledning og sparring. Vi vil gøre, hvad vi kan for at afhjælpe dit problem. Det gør vi selvfølgelig bedst ved direkte kommunikation. Vores vagttelefon er beregnet til, når det virkelig brænder på. Når du og kollegerne overhovedet ikke kan eller må arbejde videre.

Så ringer du – Vi redder dit liv med sikkerhed.

keyboard_arrow_up