Hjelmhuer

Du holder varmen nemt og bekvemt med en hjelmhue der passer til din sikkerhedshjelm. At fryse om hovedet på arbejdspladsen på de kolde dage, kan betyde ubehag og tabt koncentration. Derfor skal du altid sørge for, at du har en hjelmhue liggende så du kan holde varmen. Se vores udvalg på denne side.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Hold varmen på arbejdspladsen med den rigtige hjelmhue

Det er vigtigt at du kan holde varmen i vinterens kulde, ellers ryger koncentrationen og derved også sikkerheden. En almindelig hue kan ikke bæres korrekt under en sikkerhedshjelm, derfor finder du her huer der er særligt produceret til formålet at blive benyttet under din hjelm. En såkaldt hjelmhue. Især i de kolde og våde måneder kan det være nødvendigt at tænke lidt ud af boksen, når du skal opnå en maksimal komfort under udendørs arbejde. Det stiller ofte store krav til dit udstyr, når der skal kombineres mellem arbejdssikkerhed og passende beklædning i form af hætter og huer, der skal være under din arbejdshjelm.

Uanset behov, så er vi i Stennevad altid opmærksomme på tidens udvikling inden for personlig sikkerhed. For det betyder ikke kun udstyr, men også beskyttelse imod regn, blæst og kulde. Og der er ikke noget mere irriterende end et koldt hoved, hvilket en god hjelmhue i ordentlig kvalitet kan forhindre.

Det er nemlig sådan, at du altid skal have et ordentligt fit, hvis du bruger hjelm. Det er vigtigt både i forhold til sikkerheden og i forhold til komfort. Dertil kommer der krav til en eventuel hjelmhue, som du kan bruge under din sikkerhedshjelm. Mange producenter som eksempelvis KASK og 3M Peltor laver specialdesignede hjelmhuer til deres sikkerhedshjelme, hvilke du med fordel kan benytte dig af, når kulden bider i øreflipperne.

Brug en hjelmhue i god kvalitet og øg sikkerheden

Når kulden og regnen tager fat, så skal der mindre til at miste koncentrationen, hvilket kan resultere i farlige situationer for dig som arbejder og dine kollegaer. Vi bruger mere energi på at koncentrere os, hvis kroppen er utilpas og vi har en ubevidst tendens til, at slække på vores principper omkring sikkert arbejde og færdsel på arbejdspladsen, når vi fryser og kroppen er våd.

Derfor er en hjelmhue utrolig vigtig. Uden muligheden for at optimere vores komfort falder produktivitet og effektivitet i vores daglige arbejde og gøremål. I værste fald kan det medføre fysiske skade i form af forfrysninger eller sågar skader som følge af uheld og ulykker forårsaget som følge af koncentrationstab og mangel på mentalt overskud. En hjelmhue under din sikkerhedshjelm kan virke som en lille ting når det gælder sikkerhed på arbejdspladsen, men den er uhyre vigtig at bruge på de kolde dage.

Derfor er det rette overtøj og udstyr til kulden en nødvendighed, især på en udendørs arbejdsplads.

keyboard_arrow_up