Åndedrætsværn

Her finder du et bredt sortiment af åndedrætsværn og dertilhørende tilbehør såsom filtre eller ventiler. Du finder kun åndedrætsværn i højeste kvalitet på siden. På den måde redder vi dit liv med sikkerhed.

Har du brug for mere information, vejledning eller rådgivning omkring åndedrætsværn, kan du blive klogere på åndedrætsværn her eller kontakte vores venlige kundeservice.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17
 18. 18
 19. 19
 20. 20
 21. 21
 22. 22
 23. 23
 24. 24
 25. 25
 26. 26
 27. 27
 28. 28
 29. 29
 30. 30
 31. 31
 32. 32
 33. 33

...

Åndedrætsværn til din sikkerhed

Dine luftveje er noget af det vigtigste i din dagligdag – du skal bruge dem hele livet. Sørg altid for at være rigtigt beskyttet, når du arbejder med gifte og farlige stoffer. Med det rigtige åndedrætsværn er du beskyttet uanset arbejdsopgave og arbejdssted.

Vi har samlet et bredt udvalg af højkvalitets åndedrætsværn, så du og dine luftveje altid er sikret på arbejdsstedet og altid har en tilpasset løsning til den enkelte arbejdssituation.

Du finder helmasker, halvmasker, støvmasker, turbodrevet åndedrætsværn, luftforsynet åndedrætsværn, m.m., fra velkendte og anerkendte mærker som 3M, Sundström, Honeywell, Cleanspace og vores eget mærke: by Stennevad.

Dertil har vi ligeledes et bredt udvalg af tilbehør til åndedrætsværn samt filtre til åndedrætsværn.

 

Beskyt dig og dine lunger med det rigtige åndedrætsværn

Vi ved, hvor vigtigt det er at passe på åndedrættet. Med det rette udstyr kan du bekvemt gå i gang med opgaven uden at gå på kompromis med sikkerheden eller komforten.

Gennem flere årtier er fokus på åndedræt og vejrtrækning skærpet voldsomt. Med fremmedgørelsen og konstateringen af farerne ved eksempelvis rygning, har vi med diverse lungesygdomme og lidelser set, hvor altafgørende korrekt og ubesværet respiration bør være.

I industrien er der kommet utroligt mange krav til brugen af PPE til åndedrætsbeskyttelse. Store brands som 3M og Sundström er eksperter inden for udstyr såsom støvmasker og friskluftmasker – og vi samarbejder tæt med disse, så du altid får andedrætsværn der opfylder alle krav.

Når du skal beskytte dig med åndedrætsværn, er det yderst vigtigt at bruge dele og tilbehør, der er godkendt til samlet brug. Vi har guides og information omkring valg af åndedrætsværn. Hvis det skulle ske, at du stadig har spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Find den bedste løsning til dig og dine kollegaer

Når der skal vælges åndedrætsværn, skal der først vælges mellem de to hovedtyper; luftforsynet åndedrætsværn og filtrerende åndedrætsværn.

Vores tilgang til dit behov er simpel. Vi får dig til at forholde dig til spørgsmål om din og kollegernes arbejdsmæssige situation, der giver os et indblik i, hvad I behøver af åndedrætsværn. Vi skærer ind til benet og giver dig den direkte vej – også hvis det så betyder skældud.

De fleste af os ved, hvornår vi bør tænke i brug af maske på arbejdet. Men det er faktisk de færreste af os, der ved, hvordan den rigtige løsning ser ud.

Der findes tusinder af risici derude, når vi trækker vejret. Stennevad kan finde frem til de farer og udstyre dig med den rigtige løsning, så arbejdsdagen bliver så komfortabel og sikker som påkrævet – og det er uanset om det handler om den rigtige støvmaske eller det rigtige tilbehør dertil.

 

EN Standard for åndedrætsværn

I henhold til europæisk lovgivning skal alle former for åndedrætsværn testes og certificeres. EN Standarder er udviklet til alle typer åndedrætsværn og er specielle for en given type enhed. EN Standarderne detaljerer krav til ydeevne og testmetoder.

Standarder er i sig selv frivillige, men brugen af dem viser, at et firmas produkter og serviceydelser er på et bestemt niveau mht. kvalitet, sikkerhed og pålidelighed.

Læs mere om EN Standarderne:

Hvor lang tid må man have åndedrætsværn på?

Åndedrætsværn må som udgangspunkt kun benyttes 3 timer om dagen. Hvis arbejdet strækker sig ud over 3 timer, skal der anvendes filtrerende åndedrætsværn med turboenhed eller luftforsynet åndedrætsværn.
 
Der gælder dog særlige regler for de enkelte arbejdsopgaver og arbejdssituationer. Vær altid opmærksom på, hvad arbejdsopgaven indebærer. Tænk frem for opgaven før det er for sent.
 
Straks efter arbejdets påbegyndelse og under hele dets varighed, er det vigtigt, at du bruger åndedrætsværn, hvor det er nødvendigt eller påbudt. Virker udstyret ikke efter hensigten, skal du altid fejlmelde manglerne til arbejdsgiveren, arbejdslederen eller sikkerhedsorganisationen.

 

Få hjælp og vejledning til valg af åndedrætsværn

Vores konsulenter er erfarne på alle vores kvalitetsprodukter brug af alt fra støvmasker og filtre til større friskluftsanlæg. Hvad enten det hedder Adflo, Proflow eller SR500, så leverer vi kun det rigtige og allerbedste til dig. Men det kræver, at du fortæller, hvad du arbejder med. Hjælp os med at hjælpe dig, så du er sikker på at få den bedste løsning til dit arbejdssted eller arbejdssituation.

keyboard_arrow_up