Åndedrætsværn

Her finder du mange typer af åndedrætsværn og tilbehør. Uanset om du mangler et splinternyt åndedrætsværn med maksimal sikkerhed, eller tilbehør som f.eks. et filter eller en ventil, finder du det hos Stennevad. Det er vigtigt at passe på sine lunger, hvilket man gør med det rigtige udstyr. Se det store udvalg af åndedrætsværn og tilbehør her på siden. 

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

Pas på dine lunger med åndedrætsværn i høj kvalitet

Vi ved, hvor vigtigt det er at passe på åndedrættet. Derfor viser vi dig i dette afsnit, hvad du kan bruge af udstyr for at få udført din arbejdsopgave sikkert og behageligt. Når du skal beskytte dig med åndedrætsværn, er det yderst vigtigt at bruge dele og tilbehør, der er godkendt til samlet brug. Vi har guides & information her på siden omkring valg af åndedrætsværn, og hvis der stadig er spørgsmål, så kontakter du bare vores kundeservice.

Gennem flere årtier er fokus på åndedræt og vejrtrækning skærpet voldsomt. Med fremmedgørelsen og konstateringen af farerne ved eksempelvis rygning, har vi med diverse lungesygdomme og lidelser set, hvor altafgørende korrekt og ubesværet respairation bør være.

I industrien er der også kommet utroligt mange krav til brugen af PPE til åndedrætsbeskyttelse. Store brands som 3M og Sundström er eksperter inden for udstyr som masker.

Find den bedste løsning til dig og dine kollegaer
Vores tilgang til dit behov er simpel. Vi får dig til at forholde dig til spørgsmål om din og kollegernes arbejdsmæssige situation, der giver os et indblik i, hvad I behøver af åndedrætsværn. Vi skærer ind til benet og giver dig den direkte vej. Også hvis det så betyder skældud. De fleste af os ved, hvornår vi bør tænke i brug af maske på arbejdet. Men det er faktisk de færreste af os, der ved, hvordan den rigtige løsning ser ud.

Der findes tusinder af risici derude, når vi trækker vejret. Stennevad kan finde frem til de farer og udstyre dig og andre kunder med den rigtige løsning, så arbejdsdagen bliver så komfortabel og sikker som påkrævet.

Tab af komfort betyder ofte tab af koncentration. Og tab af koncentration kan i værste fald resultere i skader og endda dødsfald på arbejdet.

Få hjælp og vejledning til valg af åndedrætsværn
Vores konsulenter er erfarne på alle vores kvalitetsprodukter brug af alt fra støvmasker og filtre til større friskluftsanlæg. Hvadenten det hedder Adflo, Proflow eller SR500. Vi leverer kun det rigtige og allerbedste til dig. Men det kræver, at du fortæller, hvad du arbejder med.

keyboard_arrow_up