Cleanspace

Skal du sidde forrest i bussen med den nyeste teknologi inden for tubodrevet åndedrætsværn, så er svaret du leder efter Cleanspace.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  Cleanspace

  Vores søgen efter de bedste og mest suveræne åndedrætsværn har ført os forbi produktet Cleanspace, der kombinerer komfort og design i en hypermobil løsning til den kvalitetsbevidste fagmand, der har brug for et godt åndedrætsværn, der kan bruges hele arbejdsdagen. Cleanspace er en turbomotor, der er kompakt ført omkring dit hoved, hvorved den fylder minimalt og langt vigtigere vejere minimalt. Med hensyn til reservedele og tilbehør, så har vi alt lige ude på lageret, hvilket betyder hurtig levering til dig og dine kolleger.

  Der er både halv- og helmaskeløsninger til Cleanspace og du kan bruge lige nøjagtigt den sikkerhedshjelm du foretrækker.

  Hvis der stilles krav til motor omkring ekstra holdbarhed, så har vi også Atex godkendt model, der selvfølgelig også kan hjælpe i diverse brancher, hvor kompakt langtidsfungerende Cleanspace åndedrætsværn er nødvendigt.

  Længe har I efterspurgt en løsning som Cleanspace til jeres arbejdsopgaver, hvilket har stillet krav til leverandøren, der hele tiden har skullet afsøge markedet for holdbart kvalitetsudstyr med de features, I har ledt efter.

  Vi har aldrig før set noget så kompakt som Cleanspace, fordi den henvender sig til en tid, hvor tingene skal se godt ud samtidigt med, at de også skal holde og selvfølgelig levere varen hele dagen.

  Står du og skal lave indendørs malerarbejde eller rengøring med opløsningsmidler, kan du for eksempel tage fat på Cleanspace, der selvfølgelig har alle slags filtre, så vi i fællesskab kan finde frem til det helt rigtige filter til dit og kollegernes behov. 

  Lad os nu se det i øjnene. Uden det helt rigtige filter er åndedrætsværnet ligegyldigt. Derfor er rådgivning og samarbejde med en distributør som Stennevad en fornuftig retning at vælge, inden du går i gang med arbejdet. Dit liv kan afhænge af den rigtige rådgivning. Så lad os give dig den. Vi redder dit liv med sikkerhed.

  keyboard_arrow_up