Støvmasker

Her finder du P2 & P3 støvmasker i høj kvalitet. Disse masker er rigtig gode til når du skal bruge et åndedrætsværn. De giver en god beskyttelse mod støv og sidder komfortabelt. Derudover er de et meget prisvenligt alternativ til mange andre åndedrætsværn. Se vores udvalg af støvmasker på denne side.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2

...

Beskyt dig selv og dine lunger med en støvmaske

Med den rette støvmaske sikrer du dig selv god beskyttelse, når du arbejder. Støvmasker er varme at have på, og vi kan ofte godt glemme dem. Det er dog vigtigt at minde dig selv og dine medarbejdere om støvmasken. En støvmaske forhindrer støv og andre partikler i at trænge ned i luftvejene og lungerne. Vores støvmasker kommer i pakker af 10-20 stk. På den måde har du en ny ved hånden, når den gamle trænger til en udskiftning. Sørg altid for at skifte dine støvmasker, så de giver dig den optimale sikkerhed. Ved at tilbyde flere modeller og flere mærker, så ønsker vi at ramme lige netop din favorit. Vi mener, det er lettere at huske værnemidlerne, når de er behagelige at have på. Vores støvmasker opfylder alle krav, så du kan trække vejret sikkert, imens du arbejder.

Find støvmasker i høj kvalitet til gode priser hos Stennevad

Dog skal du altid huske på nogle ting, når du vælger støvmasken som åndedrætsværn. Støvmaske regler. I Danmark må du kun bruge en støvmaske 3 timer om dagen. Det er vigtigt at medtage, når din arbejdsdag skal planlægges. Dertil kommer, hvor tæt en filtermaske i virkeligheden kan slutte. Alt hvad der hedder ansigtsbehåring og skæg er derfor ikke anbefalelsesværdigt, når vi bruger masker som åndedrætsværn. Vi siger maske mod hud og intet andet, hvis du overhovedet skal opnå noget, der bare ligner en ønsket effekt af dit personlige sikkerhedsudstyr.

Vores egen Exhaler by Stennevad er en fornuftig og yderst komfortabel løsning til meget god pris, hvilket selvfølgelig også betyder noget, når der er tale om engangsmasker. Filtrerende åndedrætsværn behøver ikke være kompliceret og en engangsmaske P2 eller P3 kan være et ganske fornuftigt sted at begynde.

Støvmasker er som udgangspunkt til faste partikler som støv og væskeformige tåger.

Desuden kan en P3 maske også klare vira. Uanset hvad, så står vores konsulenter og kundeservice altid klar med rådgivning og hjælp. De er alle erfarne og klar over vigtigheden af korrekt brug af åndedrætsværn i form af støvmasker til arbejdet.

keyboard_arrow_up