Knæbeskyttelse

Beskyt dine knæ med komfortable knæbeskyttere. På denne sider finde du et bredt udvalg af forskellige knæbeskyttere i forskellige prisklasser. Hos Stennevad forhandler vi både prisvenlige knæbeskyttere, men også high-end løsninger. Se det brede udvalg på denne side.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Stort udvalg af knæbeskyttere til professionelle

Her finder du flere forskellige knæbeskyttere, fra de helt billige til vores high-end versioner, der er så behagelige at du kan bruge dem hele dagen. Der er en udpræget problemstilling, at du som fagmand og håndværker godt kan blive lidt udfordret på dine arbejdsstillinger i løbet af en almindelig arbejdsdag. Det er derfor en god og holdbar løsning som tilpassede knæpuder til arbejde, der skal foregå på dine knæer. Gennem dialog med kunder og erfaringer gjort med de samme, ved vi, hvordan et sortiment af knæskåner til professionelle skal se ud.

Det er nemlig ikke lige meget, hvilke knæ beskyttere, du beslutter dig for at bruge. For hvad hjælper billige knæskånere, hvis det går ud over arbejde og komfort? I Stennevad siger vi, at det ikke er værd at gå på kompromis hver gang, bare fordi prisen er lidt anderledes.

Køb knæbeskyttere i høj kvalitet fra Fento og Gelenk

Med brands som Fento og Gelenk ved vi, hvordan man behandler sine knæ forsvarligt og hensigtsmæssigt gennem hele arbejdsdagen. Og det kan meget vel involvere et par veludformede knæ beskyttere eller knæskånere.

Med over 55 års erfaring inden for samarbejde med vores kunder inden for især byggebranchen ved vi, hvor meget udstyret kan hjælpe i hverdagen, hvis det rettere sagt er det rigtige udstyr. Vi har derfor taget ved lære af vores kunders erfaringer og samlet al brugbar viden om blandt andet knæbeskyttere til knæbeskyttelse.

Kontakt Stennevad og find de rigtige knæpuder

Kan du nøjes med et par til at sætte ind i knælommerne på din arbejdsbuks? Eller er du til noget mere bastant, fordi det meste ar dit arbejde foregår på knæerne?

I Stennevad kundeservice kan vi hurtigt finde dig et par knæpuder. Men hvis det ikke lige er helt ligetil, så er der altid mulighed for at tage fat i vores konsulenter, der løbende er i dialog med vores leverandører af personligt sikkerhedsudstyr til fagfolk som dig og kollegerne. Vi vil meget hellere spørge producenten, så vi rammer rigtigt allerførste gang, du har behov for at købe arbejdssikkerhed hos Stennevad.

 
keyboard_arrow_up