Tilbehør

Her finder du tilbehør til dragter såsom speciel chemtape.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Beskyt dig selv med det rigtige tilbehør til engangsdragter

Når du skal sikre din gasdragt med tape, skal det være specialtape som chemtape, der er beregnet til formålet, ellers siver gassen igennem den normale tape.
Det nytter ikke noget at udstyre dig efter alle regler og forskrifter med det vildeste udstyr som gasdragt med luftforsynet åndedrætsværn og butylhandsker, hvis du glemmer de små detaljer til allersidst. At få tapet lynlåse, ærmer og hættekant er altafgørende for den totalt sikre dragt. I Stennevad er vi eksperter indenfor sikkerhed og vi ved, hvordan du sikre dig bedst muligt med chemtape tilbehør. På denne måde undgår du utætheder og de farer, der følger med dem. På vores Youtube kanal (INDSÆT LINK: https://www.youtube.com/channel/UCD6viEvbNxugI23t8b9rgQQ) kan du finde instruktioner i, hvordan du påklæder dig og aftager en sikkerhedsdragt med tilbehør, så du undgår smitte og anden kontaminering. Hvis du stadig er i tvivl, så ringer du bare til kundeservice - så giver vi dig den rette vejledning.

Forbedre pasformen på dit forklæde med de rette seler
Foruden chemtape, så har vi anden tilbehør som seletøj til vores mange forklæder. Så kan du sikre en ordentlig pasform i forhold til hvilket som helst forklæde, der bruger seletøjet. 
Vi kender det allesammen. At gå ned på tilbehørsprodukter til vores udstyr holder bare ikke. Det går ud over humøret og produktiviteten og det kan vi ikke være tjent med i længden.

Kontakt Stennevad og få rådgivning indenfor tilbehør til sikkerhedsdragter
Ring til os i Stennevad. Vi kan i fællesskab finde frem til den type tilbehør til dragten, som du står og mangler. Vi stiller dig alle de rigtige spørgsmål, så vi kommer hurtigt og sikkert frem til en brugbar løsning for dig og dine kolleger. Vi giver dig lige de ekstra muligheder for at opgradere din sikkerhedsbeklædning, så den når de højder, du efterspørger som professionel. VI kender til frustrationen over udstyr, der ikke virker og arbejdstiden, der løber fra dig. Vores mål er at redde dit liv med sikkerhed i form af vejledning og rådgivning med en viden omkring, hvad der er tilladt og hensigtsmæssigt inden for tilbehør til dragter og overtræksbeklædning som personlig arbejdssikkerhed på den moderne arbejdsplads.

keyboard_arrow_up