Støvlerensere

Her finder du støvlerensere og skorenser, der bare virker. Et par beskidte støvler eller sko skaber mere rengøring, hvilket ingen er interesseret i. Med en god støvlerenser kan du altid sørge for at dit fodtøj er rent, så du ikke slæber for meget skidt med ind.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Pas på dine sko og støvler med den rigtige rens

En god støvlerenser og skorenser kan gøre en stor forskel i enhver virksomhed. Den kan forhindre meget unødig rengøring - særligt i områder med stor færdsel. Dette kan betyde en stor forskel på effektivisering af arbejde. Hos Stennevad finder du et udvalg af sko- og støvlerensere i høj kvalitet.

Du ser dem mange steder, hvor det er nødvendigt, at få snavs, mudder og jord af sko og støvler inden du fortsætter ind på et nyt område. Skorenser og rensebørster til støvler og gummistøvler er en nem og effektiv måde at få bugt med uønskede genstande på dit fodtøj.

Sammen med danske Vikan leverer Stennevad en løsning, der er enkel og økonomisk fornuftig samtidigt med, at den er nem at vedligeholde. Vend en fejekost på hovedet og du har pludselig en effektiv skorenser. Brug den på arbejdet eller ved fodboldbanen, så fodboldstøvlerne også kan få en ordentlig omgang, inden spillerne går ind i omklædningsrummet.

Skab en bedre hygiejne med en støvlerenser fra Vikan

Hos Stennevad står vi for, at du får lige det produkt som du skal bruge. I kundeservice finder vi hurtigt og effektivt frem til dit produkt, hvorefter levering vil finde sted så hurtigt som muligt. Vi har samarbejdet med Vikan gennem adskillige år og tror derfor på deres kvalitetsprodukter hele vejen.

De leverer alt inden for børstevarer og svarer altid på dit og andre kunders behov for støvlerensere. Det handler altid om at holde hygiejnen helt i top. Derfor skal jord og mudder blive i de områder, hvor de hører til. Udenfor.

Skab bedre arbejdssikkerhed med bedre hygiejne

Mere hygiejne betyder mere arbejdssikkerhed, hvilket er vores vigtigste prioritet i Stennevad.

Du kan stille dig selv spørgsmålet. Hvor passer en skorenser ind i virksomheden?

Du kan helt sikkert få glæde af den som entreprenør, håndværker, forsyningsmand og eller landmand. For slet ikke at tale om fritidsområdet som udendørs sportsgrene inklusive løb, fodbold, Mountainbike og lignende outdoor aktiviteter. En skorenser kan minimere rengøringsbehovet mange steder og den er relativ enkel at bruge. Sæt skoen op på din skorenser og kør den frem og tilbage imod børsterne på siden og under.

keyboard_arrow_up