Malergrej

Her finder du ruller, pensler & andet malergrej. Alle vores produkter er beregnet til fagfolk og derfor er du altid sikret den bedste kvalitet. Uanset om du har brug for en malerrulle eller en malerbøjle finder du det hos Stennevad.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3

...

Her finder du malergrej til professionelle folk

Enhver maler ved, at det er vigtigt at have ordentlig maling for at kunne levere et godt stykke arbejde, det samme gælder udstyr såsom ruller & pensler. Derfor finder du her malergrej af høj kvalitet. Stennevad er gammel i gårde, når det gælder malergrej. Det var jo sådan det hele startede tilbage i 60'erne. Selv om vi ikke sælger rustmaling mere, så har vi valgt at videreføre salget af malergrej til industrien og professionelle malere, der går op i deres malerudstyr.

Med Anza og Spekter produkter er vi ikke bange for at sige, at vi har udstyret og malergrejet, der kan gøre de fleste brugere tilfredse. Rulle og pensel er intet match, hvis du er allieret med os.

Vores tilgang til modlere, radiatorpensler og ruller er den samme som til resten af vores sortiment af personligt sikkerhedsudstyr. Kvaliteten og holdbarheden kommer først, for eller kan vi ikke stå inde for noget som helst og så bliver service og viden værdiløs. Vi skaber kun værdi for dig og din arbejdsplads, når vi forsyner jeg med malergrej fra den øverste hylde.

Vi finder frem til det malergrej du skal bruge

Vores rådgivning og service er til at regne med, fordi vi faktisk har ekspertisen og konsulenter, der kan informere om alle vores produktgrupper ud fra personlig viden og knowhow. Med hensyn til malergrej, så er det heller ingen undtagelse.

Erfaringer inde for salg og indkøb har været med til at skubbe os i sikker havn med Anza og Spekter, der er indbegrebet af kvalitetsgrej på det danske marked for malergrej. Vi forbeholder altid retten til at stille dig og kollegerne nogle opklarende spørgsmål, når I kommer til os for at få rådgivning og produktkendskab. Det munder som regel ud i en gensidig forståelse for valg af produkterne, så de passer 100 % til den maleropgave, der skal udføres.

Du ringer bare til kundeservice i Stennevad. Så ved vi, hvordan du skal serviceres hujrtigst. Om det betyder websalg, butikssalg eller slag til en af vores yderst kompetente konsulenter, det vil tiden vise.

keyboard_arrow_up