Rengøring

Her finder du koste, børste, skovle og alt andet til rengøring. Rengøringsartikler i ordentlig kvalitet sikrer den rigtige rengørring på arbejdspladsen. God hygiejne skaber en bedre sikkerhed, så derfor er det vigtigt med de bedste forudsætninger for god rengøring.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

...

Stort udvalg af rengøringsartikler i den bedste kvalitet

Rengøring med rengøringsartikler er en fast del af enhver arbejdsdag for de fleste håndværkere & produktionsmedarbejdere. Med det rette udstyr er tjansen ikke så slem, vi fører et bredt sortiment af kvalitetsprodukter til rengøring, vi har alt fra børster til støvlerensere. Og efter så mange år i branchen for sikkerhed og hygiejne, der ser vi stadigvæk et stort behov for holdbart rengøringsudstyr, der kan hjælpe effektivt til udførsel af bestemte rengøringsopgaver. Der er nemlig ikke noget mere irriterende end, hvis du står og mangler en bestemt kost eller skraber, når du er godt i gang med renseriet og oprydningen.

Vores rengøringsprodukter spænder over alt inden for redskaber til midler som Assoren universal rengøringsmiddel og engangsklude som den berømte uforlignelige Sontara fnugfri klud. Om det gælder den store rengøring inden for industrien eller der er tale om det offentlige med institutioner og plejehjem. Vi fører kun de allermest kendte mærker med et solidt rygte af kvalitet og holdbarhed til mange arbejdsopgaver. Du behøver ikke gå ned på rengøringsartikler, når du bare giver os et kald. Vi ved, at personlig arbejdssikkerhed hænger sammen med rengøring og hygiejne. Derfor leverer vi altid hele sikkerhedspakken, hvis du spørger. Der er ingen grund til at stå og mangle.

Det eneste, der sker er, at du og kollegerne bliver udsat for fare, når I måske ikke en gang er opmærksomme på det.

Hos Stennevad er vi eksperter i hygiejne og rengøring

Kundeservice udstyrer dig og kollegerne med viden og knowhow, så I altid har det bedste udgangspunkt, når rengøringsopgave skal udføres hurtigt og effektivt. Skal der fejes, vaskes eller tørres af? Det er i bund og grund lige meget, hvis bare du og kollegerne henter jeres rengøringsartikler hos os i Stennevad. Så er i sikre på service, kvalitet og ekspert rådgivning hver eneste gang, det er nødvendigt med rengøring, afvaskning, aftørring, nedvaskning og afstøvning. Den sikre vej til et renere arbejdsmiljø.

keyboard_arrow_up