Håndrens

Vi leverer din industrielle Plum håndrens til rengøring af dine hænder. For mange er hænderne det vigtigste værktøj og derfor er det vigtigt, at passe ordentligt på dem. På denne side finder du et bredt udvalg af håndrens, så du nemt kan få styr på hygiejnen.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Den bedste håndrens fra danske Plum

Super Plum håndrens dispenser og diverse renseopløsninger fra en dansk kerneproduktion som Plum. Med fokus på hygiejne og hudpleje i mere end 150 år har den fynske virksomhed styr på processerne og den miljømæssige udfordring der kan være ved at producere håndrens. Med et sortiment indeholdende Plulux, Plulac, Premium og Profi, så er du og kollegerne dækket helt ind med håndrensprodukter fra hylden med den bedste og mest miljørigtige kvalitet. Svanemærket Premium sæbe til daglig rensning af hænder.

Store refills til dispenserløsninger, så virksomhedens rensestationer aldrig løber tør for sæber.

Vores Plum håndrenseprodukter er hårde imod skidtet men samtidig blide mod hud og miljø - en effektiv hudrengøring, der passer på dig og din hud.

Super Plum er blandt andet brugbar til tilsmudsninger med olier, maling, støv, lakker og så videre. Den er baseret på vegetabilske ingredienser og uden opløsningsmidler.

Mange af produkterne fås i pastaform indeholdende granulat, der kan slide snavset af fingrene, selvom det er groet godt fast efter mange timers slid.

Brug den sunde fornuft når det handler om hygiejne

Håndhygiejne er meget i fokus i dag hos nationale myndigheder og virksomheder.

Der findes mange overordnede regler og guidelines for hygiejne. Specielt på skoler, io daginstitutioner, på plejehjem, hospitaler og arbejdspladser er det sund fornuft at udøve den rigtige håndhygiejne, så vi undgår infektioner, spreder sig. Vi afhjælper og forebygger hudproblemer. Mere end hver ottende arbejder har i gennemsnit problemer med huden, og infektioner, som følge af behandling på de danske sygehuse udgør 80.000 sengedage om året.

I Stennevad satser vi på Plum håndrens, fordi det er dansk kvalitet, der kan dokumenteres og følges fra produktion til det står på hylden ude ved kunden. Virkningen og effekten af rensningen er uden sidestykke et pragtprodukt, når det handler om håndrens som Plulux og Plulac til industrien og de offentlige institutionsnetværk i Danmark.

keyboard_arrow_up