Faldsikringsliner & tovlåse

Her finder du liner og tovlåse. Vi har forskellige liner til forskellige formål, og derfor er det vigtigt, at du kender dit behov inden du går ud og investerer. På denne side finder du liner i forskellig materiale og i forskellige prisklasser. Fælles for dem alle er dog, at de er i god kvalitet.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

...

Liner og tovlåse i den højeste kvalitet

Et faldsikringssystem er kun så stærkt som dets svageste led. Derfor er alle vores produkter af højeste kvalitet, vi fører flere forskellige slags liner og tovlåse da folk er forskellige og har deres egne præferencer. Ved valg af faldsikringsudstyr er det vigtigt at tage den enkelte medarbejders behov og præferencer med i sine overvejelser når man anskaffer udstyr.

Vi har mange års erfaring med livliner til brug sammen med anden personlig faldsikring. Lanyards og Manyards fra kendte brands som Miller og Petzl samt Fallsafe. Vi kan udstyre dig med den bedste personlige løsning både økonomisk komfortmæssigt.

I Stennevad kender vi reglerne omkring brug og viden om faldsikring.

Derfor er du i sikre hænder, når du starter dit arbejde sammen med os.

Kender du reglerne når det gælder liner?

Du bør faktisk som minimum undergå en basal undervisning og træning i brug og vedlighold af blandt andet dine støtteliner og faldliner. Lær også at kende forskel på produkterne, så du ikke kommer til at bruge forkert faldsikringsudstyr til en arbejdsopgave, hvilket kan få fatale følger.

Vi arbejder med liner, faldliner og støtteliner. Her kommer lidt huskeregler til de forskellige ting.

En støtteline EN358 må ikke bruges som faldsikring, men kun arbejdspostionering og faldhindring. Dette er ofte et reb med en form for tovlås, rebbremse og karabinhager eller kroge. En line EN354 må heller ikke bruges som faldsikring kun faldhindring medmindre, denne forsynes med en falddæmper EN355. En line er ofte udstyret med en for connector i enderne. En faldline EN355 er en line med indbygget falddæmper eller ekstern falddæmper. Denne må maks være 2 meter til brug.

Som du ser, er der her nogle grundlæggende ting at tage højde for, men som udgangspunkt underviser vi dig gerne, så du får helt styr på faldgruber og produktgrupper inden for faldsikringen med liner og tovlåse. Skarpe regler på området for arbejdssikkerhed er hverdag og personskader ved fald sker næsten på daglig basis. Du kan undgå at blive en del af statistikken. Ring til Stennevad.

keyboard_arrow_up