Evakuering & brøndhejs

Her finder du bland andet tripods og evakueringsudstyr. Disse skal bruges hvis du eller en kollega har været ude for at fald. Her er det utrolig vigtigt at du har udstyret i orden, da det ellers kan få fatale konsekvenser. Se vores udvalg af evakueringsudstyr her.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3

...

Find det rigtige evakueringsudstyr hos Stennevad

Tiden er vital, når der er sket et fald, derfor skal du sikre en måde hvorpå personen der har været udsat for fald hurtigt kan komme ned på jorden igen. Ellers sker der hængetraumer, som i værste fald kan være med døden til følge. Vi har mange forskellige typer systemer, der alle egner sig til specifikke brancher, kontakt derfor vores kundeservice for at finde frem til den rette løsning til dig & dine kolleger.

EN1496 er standarden, der beskriver, hvordan dit udstyr må bruges. Og det er med at holde tungen lige i munden, når du skal manøvrere gennem sprængfarligt minefelt af regler, lovgivning og træning. 

Når vi har tale om evakuering, så skal der gerne være en evakueringsplan at følge. Hvis ikke, skal en sådan udarbejdes. Deciderede evakueringsenheder er en meget omtalt vare. Vi har selvfølgelig både løsninger fra Miller og Mark Save a Life med deres Elephant. Det handler om at bruge så lidt tid som muligt. Derfor evakueringsplaner, der kan redde menneskeliv. Hvad enten det er treben med talje til reb og wire samt en evak blok. Eller om du skal helt op i den forkromede løsning, fordi de arbejdsområder og din personlige arbejdssikkerhed simpelthen kræver det. Stennevad kan være med på sidelinjen.

Er der risiko for et fald, skal der forelægge en evakueringsplan. Hvad nu hvis - planen.

Få råd og vejledning til evakueringsudstyr hos os

Konsulenterne i Stennevad har lang erfaring med faldsikringskunder over mange år. De er klar over, hvor vigtig den rigtige rådgivning er for en arbejdsplads, der har et behov for faldsikringsudstyr og redningsudstyr i form af evakuering og brøndhejs.

Vi har en standard evakueringsløsning til alle med det basale behov, mens 3M Sala giver os nogle helt andre muligheder for at kunne hjælpe dig og kollegerne med at evakuere effektivt på steder, der kræver lidt mere specielt udstyr.

Så uanset om du arbejder i oppe i vindmøllen eller nede i kloakken, så kan du trygt arbejde sammen med.

Vi ser frem til din opringning.

keyboard_arrow_up