Vinter arbejdshandsker

Vinterhandsker er rigtigt cool at have om vinteren, her finder du vores udvalg af forskellige typer, med og uden vandtæt membran. Bestil hjem i god tid. Der er ikke noget værre end at fryse hænderne når man er på arbejde. Sørg derfor altid at være dækket ordentlig ind til de kolde måneder med nogle af disse handsker. Vores udvalg af vinterhandsker er bredt, og derfor er der noget til enhver smag på denne side.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3

...

Vinterhandsker er cool

Når du fryser om vinteren er dine hænder et af de første steder du fryser. Desværre ser vi alt for tit folk gå udenfor og arbejde i frosten, med montagehandsker eller helt uden arbejdshandsker på. Du er altid sikker med Stennevad som din sikre samarbejdspartner, vi har styr på alle regler når det gælder arbejdsmiljø og arbejdssikkerhed - også om vinteren. Men ligeså vigtigt er vi også helt med på hvad der sker indenfor jeres branche, og vi kan derfor altid sætte os ind i lige netop jeres behov. Hvis i har udendørs arbejde om vinteren, er vinterhandsker ikke kun cool - de er også det påkrævede for at i kan løfte vinterens arbejdsopgaver. Med et par gode vinterhandsker er du og dine medarbejdere sikret mod kulden, som er med til at øge både sikkerhed og effektiviet.

Hold hovedet koldt og hænderne varme

Det er vigtigt for arbejdssikkerheden for både dig og dine kolleger, at du kan holde hovedet koldt når du er på arbejdspladsen. Det er mere eller mindre umuligt at gøre hvis du står og fryser dine hænder og fingre med et par dot- eller strikhandsker som intet hjælper mod kulden. Der skal rigtige vinterhandsker til med isolering og måske også vandtæt membran, som sørger for varme og tørre hænder og fingre vinteren igennem. Der er ikke noget cool ved at fryse fingrene om vinteren og derfor er et par vinterhandsker nødvendigt. En god vinterhandske med refleks som f.eks dexter traffic tundragiver dig også maksimal synlighed - hvilket er endnu mere vigtigt i vinterens korte dage.

Winter is coming - Winter is here

I sommerens dejlige solskinsvejr er vinterhandsker måske det sidste du tænker på, men faktisk kan du med fordel gøre det til en rutine at tænke på det allerede der. Hvis du vil være helt sikker på at vi har alle de par vinterhandsker du og dine kolleger skal bruge for kunne holde varmen vinteren igennem, er det bedst hvis du tager fat i din personlige rådgiver en gang om sommeren. Så sørger vi for at kunne matche dit behov for arbejdshandsker hele vinteren igennem.

keyboard_arrow_up