Gulvskrabere

Her finder du en gulvskrabere i høj kvalitet. Det er nemlig vigtigt at gulvet bliver gjort ordentlig rent hver gang, og derfor gider man ikke døje med en gulvskraber, hvor kvaliteten halter. Hos Stennevad finder du gulvskrabere i god kvalitet, som er beregnet til professionel brug. Se vores udvalg på denne side.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Gør bedre rent og øg sikkerheden med den rigtige gulvskraber

Det er irriterende, når gulvskraberen eller håndskraberen ikke virker ordentligt og hurtigt går i stykker. Det problem kommer du ikke ud for her, da alle vores gulvskrabere er fra kendte mærker med kvalitet i højsædet.

Det er ikke kun af rengøringsmæssige årsager, at du skal have en gulvskraber tæt ved hånden, når du skal vaske gulv og vægge. Det handler i den grad også om sikkerhed, da et glat gulv kan være livsfarligt for dem der betræder gulvet. Lad derfor os i Stennevad udstyre dig med den bedste kvalitet inden for gulvskrabere med gummilameller som sikre, at gulvet bliver ordentlig skrabet. Danske Vikan laver gulvskrabere i høj kvalitet og sammen med dem kan vi hurtigt afdække dit og kollegernes behov, så I får de rengøringsartikler, I lige netop går og mangler i hverdagen.

Vi har alle delene til at du effektivt kan udstyres uden at der bliver gået på kompromis med arbejdssikkerhed eller effektivitet. Den direkte udførelse af gulvskrabning skal være så præcis som muligt. Alle glatte overflader skal skrabes rene og tørre, så de ikke udgør en potentiel fare for færdende personer.

Se vores store udvalg af gulvskrabere i høj kvalitet

Der er den smalle gulvskraber med tilhørende refills og den brede skraber til større opgaver, der stadig kræver en vis speed.

Og så er der også alle de specielle gulvskrabere, samt vinduesskraber og lignende produkter, der skal afslutte enhver rengøringsopgave med finesse. Udvalget er altså bredt, men vi er naturligvis klar til at yde den rette vejledning.

Gulvskraberen er et godt produkt, når det handler om hurtigt at gøre et underlag tørt og farbart på en forsvarlig måde. Hvis vi kun havde aftørringsmuligheden hver gang vi skulle vaske gulv, så ville vi bruge meget længere tid på at tørre gulvet med klude, der måtte vrides op igen og igen. Det er unødvendigt med en gulvskraber. Denne kan du bruge igen og igen, så alt vandet stille og roligt skrabes hen til et eller andet afløb uden problemer. Slides gummilisten på skraberen eller skaftet, så kan du udskifte hver del med en ny reservedel. Du kan selvfølgelig også bare opgradere til en ny gulvskraber, hvis du ønsker det.

Vikan og Stennevad står klar med løsningen til dig og kollegerne.

keyboard_arrow_up