Fejebakker

En fejebakke er uundværlig, når der skal fejes noget op, her går vi ikke på kompromis med kvaliteten - du finder kun fejebakker her af høj kvalitet. Ligesom man ønsker at ens fejekost er i god kvalitet, skal det samme gælde for fejebakken. Se vores udvalg på siden her.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Find en fejebakke i høj kvalitet fra Vikan

Om det er enkelte fejeblad eller sæt som kost og fejebakke med langt skaft eller bare fejebakke med kost, så er vi garant for den højeste kvalitet og produkter, der holder til gentagen brug og slidsomme arbejdsopgaver. Traditionelle modeller som kost og fejebakke træ og robuste fejeblad er nøje udvalgt af os sammen med Vikan, der er dansk kvalitet. Dermed finder vi i fællesskab frem til den bedste rengøringsløsning for dig og dine kolleger.

Hvis du står og mangler fejebakken til et job, så skal du bare se efter hos Stennevad. Vi hjælper dig i mål med de rigtige rengøringsartikler. Er det fine opgaver, der kræver håndbørste og fejeblad?

Uanset hvad, så ved vi, hvornår det er hensigtsmæssigt at bruge henholdsvis det ene og det andet, så du ike ender med at købe et fejeblad forgæves.

Den rigtige fejebakke er både mere effektiv og mere sikker
Din arbejdsopgave skal gerne kunne udføres så sikkert og effektivt som muligt. Derfor går vi ind og vurderer arbejdssituationen sammen med Vikan og dig, så du står med en rigtig løsning, der ikke hæmmer dig i dit daglige virke.

Husk nogle personlige sikkerhedsregler, når du fejer og skal samle op med blad. Beskytter du dig nok imod støv og andre partikler, der hvirvles op, når du fejer?

Skaffer du dig tilstrækkeligt af med den op fejede snavs på dit fejeblad skal selvfølgelig også afskaffes korrekt, så den ikke ender hos fejebakke og kost igen og igen.

Fejebakken er essentiel i enhver husholdning, så vi har selvfølgelig både fejeblad af plastik og af metal alt afhængigt af behov for holdbarhed kontra pris og kvalitet. En fejebakke med kost kan ikke ikke eksistere i et normalt dansk hjem. Vi forsyner alle, der er villige til at gå efter kvalitetsprodukter til fornuftige priser. Se vores udvalg her.

keyboard_arrow_up