Sundström

Åndedrætsværn og turboluft i verdensklasse. Det er Sundström. Så enkelt kan det siges, når du kun tager til takke med det bedste inden for personligt sikkerhedsudstyr.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  Sundström

  Srsafety i Sverige eller Sundström i daglig tale har gennem adskillige år været blandt de skarpeste inden for åndedrætsværn til industrien. Med løsninger inden for masker og motorer har de i Sundstrøm ekspertisen til at kunne vejlede og rådgive kort og præcist om, hvad du og kollegerne kan og mere vigtigt IKKE kan.

  Vores respiration er altafgørende for, at vi får den ilt krop og hoved har brug for, for at kunne fungere optimalt og faktisk bare leve. Derfor er det enormt vigtigt, at vi hele tiden har adgang til ren luft også når vi er på arbejde.

  Mange af os tager ren luft for givet, når vi møder ind om morgenen. Men for andre skal de bruge produkter fra blandt andet Sundström for at kunne sikre et godkendt flow af luft til indånding.

  Overalt lurer farerne på din arbejdsplads. Gasser, dampe, aerosoler, partikler af forskellig art og konsistens. Den rigtige vej til korrekt værnemiddel kan være snoet og uklar, hvilket kræver eksperthjælp. Den får du hos srsafety.com og stennevad.dk.
  Dokumentation, kvalitetsprodukter og service hænger sammen, når det handler om noget så livsvigtigt som ren luft.

  Sundstrøm gør det muligt for dig og kollegerne at få den rene luft, mens I arbejder.

  Samtidigt fastholder I med Sundstrøm en ultra høj komfort og holdbarhed, fordi alle åndedrætsværn er gennemtænkt ned til mindste detalje. Så uanset om det gælder Sundström SR500 turbomotor eller SR100 halvmasken, så er filosofien den samme. Det er kundens sikkerhed, det handler om hver eneste gang. Så inden du "bare" går i gang med en opgave, der kræver åndedrætsværn, så vend det lige med Stennevad.
  Vi stiller de rigtige spørgsmål, så du ikke ender med en løsning, der kommer til at skade dem, der bruger den.
  3-timers reglen er umiddelbart et godt eksempel på, hvordan Danmark udskiller sig fra Europa. Arbejder du mere end 3 med åndedrætsværn om dagen, så er der brug for en turboløsning eller en trykluftløsning. Lovlige løsninger.
  Men giv os et praj og kundeservice er klar til at hjælpe dig.

  keyboard_arrow_up