Special

Her finder du special arbejdshandsker der egner sig til særlige formål og arbejdsopgaver. Det kan f.eks være arbejde med varme, vibrationer og kanyler. Disse handsker har alle særlige egenskaber. Så uanset hvilken opgave du står over for, er dine hænder beskyttet bedst muligt. Har du spørgsmål til hvilken handske som du skal bruge, er du altid velkommen til at kontakte os.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2

...

Arbejdshandsker til særlige formål

Special arbejdshandsker er handsker til særlige formål, indenfor arbejdsområder og arbejdsopgaver hvor varme, vibrationer og ting som kanyler spiller en væsentlig rolle i din hverdag. Det er arbejdshandsker der har en række særlige egenskaber og dertilhørende godkendelser og certificeringer, de er særligt gode til specifikke opgaver og er derfor det bedste, billigste og frem for alt - sikreste valg til opgaven. De er handsker som er særlig gode hvis du og dine kolleger arbejder under forhold hvor i er udsat for høj varme f.eks i et støberi, skibsbyggeri eller lignende, eller i er udsat for vedvarende vibrationer - f.eks ved brug af vej- og andre entreprenørmaskiner. Har du spørgsmål indenfor arbejdsikkerheden og hvornår det kræves at bruge special arbejdshandsker, så tag fat i os i Stennevad, vi hjælper dig helt i mål - også når i arbejder med specialområder og derfor har brug for en special løsning til netop jer.

Beskyt dig selv mod nåle

Når du arbejder i en branche, hvor dine medarbejdere kan risikere at støde på nåle og andre spidse emner, er det vigtigt at de personlige værnemidler, du har købt til dine medarbejdere også er klar på opgaven. Derfor kan du her i Stennevad finde handsker der er produceret med formål til at beskytte dig og dine medarbejdere mod nåle og spidse genstande. Arbejdshandskerne egner sig til opgaver såsom.: Oprydning efter narkomaner, tømning af nåleaffald og arbejde på hospitaler samt i psykiatrien.

Hold varmen ude med handsker fra Ansell

Til dig der arbejder i hårde forhold ude på boreplatforme med udvinding af olie og gas, har vi nogle special arbejdshandsker der egner sig til netop dette.

Det er verdenskendte Ansell der med bl.a. deres ActivArmr 97-100 arbejdshandsker er med helt fremme når det gælder med både skærehæmmende og varmemodstandige egenskaber, til når arbejdssikkerheden skal i skabet - også ude på havet hvor tingene skal gå ekstra hurtigt. Med Stennevad og Ansell i hånden og i ryggen er du og dine kolleger helt sikre hver dag - døgnet rundt.

Modstå vibrationerne

Vi har i mange år samarbejdet med små og større entreprenører, og en af de områder hvor der kan være brug for særlige værnemidler er på hænderne. Med handsker som Ansells Vibraguard 07-112 bliver vibrationerne fra jeres fede entreprenørmaskiner dæmpet til tålelige niveauer, et sikrer et godt arbejdsmiljø, glade medarbejdere og kolleger samt en bedre bundlinje.

keyboard_arrow_up