Dragter & overtræk

Her finder du dragter & overtræk i mange varianter. Der er forskellige typer af dragter og overtræk med forskellige funktioner og til forskelligt behov. Se vores brede udvalg på denne side, og kontakt os endelig, hvis du har brug for råd og vejledning.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

...

Øg sikkerhed og effektivitet med beskyttelsesdragter og sikkerhedsdragter til engangsbrug

Den rigtige beskyttelse er altafgørende for din sikkerhed – især når vi snakker arbejde med kemikalier. Sørg altid for at benytte beskyttelsesdragter, når det er påkrævet, så du fortsat kan vide dig sikker i dit arbejde.

Vi forhandler kun stærke brands såsom Indutex, 3M og Ansell, hvor du finder beskyttelsesdragter og engangsdragter til enhver arbejdssituation.

 

Få den rette rådgivning til valg af beskyttelsesdragter hos Stennevad

Vi anbefaler altid, at du indgår i en dialog med Stennevads konsulenter for at få den helt rigtige dragt eller overtræk til din arbejdsopgave. Vi ved, hvilke spørgsmål du skal forholde dig til, inden du går i gang med at arbejde.

Om nødvendigt, så kan vi totalsikre og pakke dig helt ind med dragt, handsker og hætte samt åndedrætsværn til opgaven. Din arbejdssikkerhed ligger os meget på sinde og vi redder derfor dit liv med sikkerhed.

Øg sikkerhed og effektivitet med beskyttelsesdragter til engangsbrug

Vi mener, at fremtidens beskyttelsesdragter er til engangsbrug, hvorefter de skal destrueres efter brug. Der skal være ingen rengøring og risiko for efterkontaminering af nogen som helst form – en sikker kedeldragt om du vil.

Med vores ekspertise inden for beredskab i forbindelse med udslip eller terrorhandlinger, kan du og dine kolleger være helt sikre på en seriøs medspiller, når I skal klædes på. I kan forsvarligt løse en given opgave uden at skulle tænke på sikkerheden i det anvendte udstyr.

Vi samarbejder med erfarne leverandører om at lave specialløsninger til et stort antal virksomheder og institutioner i Danmark, så du altid kan vide dig sikker i dit arbejde.

Har du spørgsmål, kan du altid tage fat i vores kundeservice på mail eller telefon eller se vores demovideoer på YouTube.

Køb beskyttelsesdragter fra kvalitetsbevidste mærker

Med stærke engangsdragter såsom Superguard fra by Stennevad eller Partiguard fra Indutex, kan vi imødekomme alle problemstillinger, der kræver beskyttelsesdragter.

Din dragt kan tilpasses dit behov for beskyttelse ud fra den enkelte arbejdsopgave. En god allround beskyttelsesdragt skal være type 5 eller 6 – så har du et fornuftigt udgangspunkt, hvis du skal male, gøre rent, afrense eller prime.

Vi er eksperter i ideen omkring engangsdragt og har arbejdet med konceptet i mange år. Vi mener, det er den bedste måde at beskytte kroppen på.

Uanset trusselstørrelse kan vi op- og nedgradere dragtens funktioner til alt fra det altomfattende terrorberedskab til den lille rengøringsopgave.

keyboard_arrow_up