Helmasker

En helmaske er med visir og beskytter derved hele ansigtet. Disse er perfekte når beskyttelsen skal være helt i top. Udover at en helmaske beskytter dine lunger mod gasser og partikler, yder den også maksimal beskyttelse mod ansigtet med dens visir. Ønsker du at bruge masken lang tid af gangen, skal du bruge en turbodrevet helmaske. Se udvalget på siden her.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Åndedrætsværn som helmaske når beskyttelsen skal være i top

Et filtrerende åndedrætsværn kan være en halv- eller helmaske med udskifteligt filter mod partikler og/eller gasser. Hvis det filtrerende åndedrætsværn er forsynet med en batteridrevet motor (turboudstyr), der blæser luften gennem et filter, kan der desuden bruges en hætte som ansigtsdel. Filtrerende åndedrætsværn findes også som filtrerende ansigtsmasker.

Stennevad har gennem flere årtier specialiseret sig i at hjælpe dig frem til en optimal løsning, når du står og har behov for åndedrætsværn helmaske og lignende udstyr til din personlige arbejdssikkerhed. Vi er rådgivere og eksperter, der med grundig viden og tillæggende research samarbejder med vores under, så vi i fællesskab finder produkt og produktforståelsen.

Der er ikke noget værre... eller farligere end at stå med for lidt viden og det forkerte produkt, når du skal beskytte din vejrtrækning på jobbet. Derfor leverer vi sammen med brands som Pureflo, Sundström og 3M åndedrætsværn, der passer til bruger og arbejdsmiljø. Din helmaske er personlig ejendom, hvilket betyder, at den som udgangspunkt kun bør bruges og vedligeholdes af dig. Dog kan den deles med andre, hvis den rengøres korrekt.

Kend reglerne for helmasker på arbejdspladsen

Husk på, at en helmaske med filtre kun må bruges 3 timer dagligt i Danmark. Hvis du har brug for mere tid, skal der turboluft eller friskluftforsyning til. Sådan er reglerne. 3 timers reglen.

Hvis kan forsyne dig med det nødvendige overblik over kravene på dit arbejde og hvilke løsninger, der passer til, hvad du har med at gøre. Din personlige sikkerhed handler måske om mere end helmasken. Arbejdshandsker og engangsdragter, kan også være nødvendige værnemidler.

Se eksempelvis vores meget populære Panoramasque fra Honeywell med forskellige ruder og et standard DIN40 skruegevind til både luftslanger og universalfiltre. Ruden er nem at skifte. Fås som letvægts PC eller lidt tungere Triflex Glas, hvis du arbejder med opløsningsmidler.

Men tag kontakten til os, så hjælper vi dig i mål.

keyboard_arrow_up