Gummistøvler

Sikkerhedsgummistøvler er til dig, der arbejder i fugtige & våde miljøer. Hvis du skal være helt sikker på at dine fødder forholder sig tørre, skal du have et par gode sikkerhedsgummistøvler. På denne side finder du vores udvalg bestående af gummistøvler i god kvalitet. 

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Hold fødderne tørre og sikre med et par sikkerhedsgummistøvler

Fødderne skal altid være sikre og tørre på arbejdet. Brug derfor gummistøvler med sikkerhed, hvis du eksempelvis er landmand eller arbejder andre steder, hvor miljøet kan være hårdt, vådt og fugtigt.

Husk dog på, at selvom du holder det våde ude, så holder du også det våde inde. Skift derfor strømper i løbet af din arbejdsdag, så dine fødder forbliver tørre og behagelige. Vi sveder enorme mængder fra vores fødder hver eneste dag og den eneste måde vi beholder vores velfornøjede tæer på, er ved at holde dem rene og tørre. Så når du køber dine sikkerhedsgummistøvler hos os, anbefaler vi dig at kigge lidt på nogle skiftesokker til den travle hverdag.

Det er sådan med fødder, at de har det med at svede. Og hver fod sveder gennemsnitligt omkring halvanden deciliter hver dag. Det har selvfølgelig en indvirkning på din komfort, hvis du ikke er opmærksom på det.

En sikkerhedsgummistøvle er som funktion helt tæt, hvilket lukker sveden inde. Det resulterer i våde sokker og kolde eller meget varme fødder - ubehageligt. Tænk derfor i skiftesokker og sågar skifte gummistøvler. hvis din komfort forringes, så forringes din koncentration og arbejdsevne helt automatisk. Det kan betyde dårlige arbejdsdage og i værste fald kan det betyde arbejdsulykker for dig eller dine kollegaer. Vælg derfor altid de mest komfortable sikkerhedsgummistøvler.

Hvilke sikkerhedsgummistøvler passer bedst til dig?

Stil dig selv nogle grundlæggende spørgsmål, inden du vælger gummistøvle, termostøvler eller gummistøvler med foer.

Hvordan skal du arbejde, hvordan er miljøet og hvilke krav er der til din sikkerhedsgummistøvler?

Stennevad leverer gummistøvler fra Dunlop, der har løsninger til alle behov. Vores mest solgte model er Dunlop Purofort. En S5 PU Dunlop gummistøvler. Fordi vi ved, hvor vigtig tilliden til sikkerhedsfodtøjet skal være. Det drejer sig om mange timer i de samme støvler - mange timer med varme og fugtbelastninger af en særlig svær grad.

Viden om brug og simple forholdsregler kan betyde forskellen på komfort og ubehag på arbejde.

Stennevad udstyrer dig og kollegerne med den rette viden om jeres fodtøj og sikkerhedsgummistøvler bør være en fordel hver gang frem for en ulempe.

Vi rådgiver dig gerne indenfor sikkerhedsgummistøvler og alt der følger med. Kontakt os i dag og vi kan sammen finde den bedste løsning til dig.

keyboard_arrow_up