Høreværn med radio

Hvad er bedre end et høreværn? Et høreværn med radio selvfølgelig!

Her finder du gode høreværn med indbygget radio, så du både er beskyttet og underholdt, når du skal udføre dit arbejde. Se vores udvalg af høreværn med radio, herunder høreværn med DAB radio og høreværn med FM radio.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Forøg sikkerheden og arbejdsmoralen med et høreværn med radio

Gør sikkerheden så behagelig som muligt for dig selv og dine kolleger. Et høreværn med radio er et sikkert hit. Stennevad sidder hele tiden med ved det store sikkerhedsbord, når der skal tales nye produkter inden for beskyttelse af hørelsen. Den evindelige søgen efter optimalt værn mod støj stopper aldrig. Og efterspørgsel og præferencer er mange og forskellige.

Høreværn med musik, høreværn med DAB radio eller andre radiohøreværn. Udvalget kan til tider være næste uoverskueligt, så hvordan vælger du det helt rigtige udstyr til din støjudfordring?

Svaret er enkelt. Vi - i Stennevad - hjælper dig og kollegerne i mål med rådgivning og ekvipering. Det er nemlig sådan at vores samarbejdspartnere Howard Leight og nok især 3M Peltor leverer nogle solide løsninger inden for Radio og støjdæmpning bygget sammen.

Med modeller som WorkTunes Pro og Sync får du nogle digitale høreværn, der nemt og hurtigt kan give dig god og effektiv dæmpning samtidigt med, at du hører din yndlingskanal via direkte digitalt signal eller via din mobil og et Jack Stick, hvilket også er en mulighed.

Høreværn med radio som bare virker - også i fremtiden

DAB+ er også en mulighed, men vær opmærksom på, at det ikke er det samme som et digitalt høreværn med radio. Det er noget andet og noget, der hører fremtiden med.

Da det er besluttet, at FM signalet en gang inden for de kommende år vil blive lukket ned, så vil DAB løsningen blive meget efterspurgt. Du kan fremtidssikre dine hørebøffer allerede i dag. Dog skal du være opmærksom på, hvilke krav der skal være til din dækning der, hvor du befinder dig. Det kan nemmelig godt være en udfordring for DAB indtil videre.

FM er stadigvæk et solidt valg, når du og din makker skal forsøde arbejdet med lidt god musik og taleradio. Hos Stennevad kan du være sikker på den rigtige løsning for jer begge.

keyboard_arrow_up