Det handler om at komme sikkert hjem

En arbejdsulykke kan give store livsændringer for både dig, dine kolleger og dine kære derhjemme. Derfor handler det først og fremmest om at komme sikkert hjem hver dag, det kræver viden og det korrekte udstyr. Du er sikker på at få begge dele hos os i Stennevad, med over 59 års erfaring ved vi lige netop hvad der skal til for at sikre at du og dine kolleger altid kommer sikkert hjem - hver dag.

Book undervisning

Eksperter i faldsikring

Vi har altid en løsning til din virksomheds behov, så du og kollegerne kan arbejde frit og sikkert i højden.

Stennevad sikrer dig og kollegerne mod at falde ned. Faldsikring til industrien.

Styr dit forbrug af forbrug automatisk

Vi har længe ledt efter en automatløsning, der er god nok til vores kunder. Med ASD har vi endelig fået sat navn på optimal styring af virksomhedens forbrug af blandt andet arbejds- og sikkerhedsudstyr.

En automat til forbrugsvarer og PPE sparer dig penge og minimerer fejl.

Stennevad Rental

- fordi personlig sikkerhed skal være sikkert, nemt og hurtigt

Lej PPE til dit offhore- eller vindprojekt hos Stennevad

Fremtiden er magisk og automatisk

Lagerautomater skal være med til at højne serviceniveau og leveringshastigheden inden for personligt sikkerhedsudstyr og faldsikring til alle fagfolk i Danmark.

Kardex lagerautomater

Sikkerhed på byggepladsen

Sikkerhed på byggepladsen? Her kan du se en oversigt over nogle af de mange ting, du bør have for øje ude i virkeligheden.

Lasse Mortensen på byggepladsen

Hvornår skal man bruge høreværn?

Hvilke spørgsmål bør du stille dig selv, når du bliver generet af støj på arbejde og i din fritid? Her er lidt gode råd til dig og din brug af høreværn.

Honeywell høreværn

Er du heldig?

Hvad ville du sige til 12.742.257? Gambler du med mere end blot pengene til lottokuponen hver uge? Læs mere omkring dine odds!

Hvad ville du sige til 12742257?

Vi redder dit liv med sikkerhed

I Stennevad står vi ved vores ansvar som din foretrukne leverandør af korrekte personlige sikkerhedsløsninger og vores guides.

Familie med lille pige

Arbejdsulykker 2013 - 2017

Guides

Herunder finder du guides der hjælper med at finde den rigtige, sikre løsning til din arbejdsopgave. Du vil også finde viden omkring arbejdssikkerhed, der tager udgangspunkt i dig og dit arbejde - uanset om du arbejder på byggeplads, offshore, fabrik eller noget helt andet. Her vil også være tests af produkter fra forskellige brands indenfor personlige værnemidler såsom sikkerhedshjelme, høreværn og sikkerhedssko. Kontakt os ved enhver tvivl omkring brug af udstyr.

Guides & viden

Du har i Stennevad en sikker samarbejdspartner, når det gælder personlig sikkerhed og personlige værnemidler. Vores formål er at klæde dig på til dit arbejde hver dag - året rundt. Uanset om du primært kalder en byggeplads, en fabrik, eller noget helt tredje for din arbejdsplads. Her vil du løbende finde guides og viden omkring personlig sikkerhed, brugen af personlige værnemidler og faldsikring. Du vil også finde tests af populære produkter, samt anmeldelser fra folk der faktisk benytter udstyret hver dag.

Arbejdsulykker

Hvert år sker der i Danmark mere end 40.000 arbejdsulykker, det mener vi er 40.000 for mange. Det triste er at langt de fleste af alle de arbejdsulykker, kan undgås ved korrekt brug af personlige værnemidler såsom arbejdshandsker, sikkerhedsshjelme, faldsikringsseler og udstyr. I disse tider hvor teknologien løfter flere og flere opgaver, vil lovgivning og krav have svært ved at følge med. Det er derfor endnu vigtigere end nogensinde, at være ekstra opmærksom på arbejdsulykker og deres årsager.

Viden er sikkerhed

Det er altafgørende at du og dine kolleger har den fornødne viden omkring sikkerhedsudstyret og dets brug, derfor arrangerer vi skræddersyede kurser for jer, jeres branche og job. Viden og vækst er tæt forbundne. Jo mere viden desto højere vækst. Da det samtidig kan være med til at minimere arbejdsulykker og skader, er det vigtigt at kende til love, regler og normer inden for sikkerhed og værnemidler. Vi lægger i vores uddannelsesprogram vægt på at give en viden, kombineret af regler, standarder, produktkendskab og den erfaring vi har fået igennem de over 57 år firmaet har eksisteret og har handlet med personligt sikkerhedsudstyr.

keyboard_arrow_up