Toggle Nav
Min indkøbskurv

Det handler om at komme sikkert hjem til dine kære - hver dag

En arbejdsulykke kan give store livsændringer for både dig, dine kolleger og dine kære derhjemme. Derfor handler det først og fremmest om at komme sikkert hjem hver dag, det kræver viden og det korrekte udstyr. Du er sikker på at få begge dele hos os i Stennevad, med over 57 års erfaring ved vi lige netop hvad der skal til for at sikre at du og dine kolleger altid kommer sikkert hjem - hver dag.

Book undervisning

familie


Arbejdsulykker 2013 - 2017

arbejdsulykker i danmark 2013-2017

Guides

Herunder finder du guides der hjælper med at finde den rigtige, sikre løsning til din arbejdsopgave. Du vil også finde viden omkring arbejdssikkerhed, der tager udgangspunkt i dig og dit arbejde - uanset om du arbejder på byggeplads, offshore, fabrik eller noget helt andet. Her vil også være tests af produkter fra forskellige brands indenfor personlige værnemidler såsom sikkerhedshjelme, høreværn og sikkerhedssko. Kontakt os ved enhver tvivl omkring brug af udstyr.


Sikkerhed på byggepladsen

sikkerhed på byggepladsen

Sikkerhed på byggepladsen? Her kan du se en oversigt over nogle af de mange ting, du bør have for øje ude i virkeligheden. Som man siger: Safety first!

Hvornår skal man bruge høreværn?

høreværn

Hvilke spørgsmål bør du stille dig selv, når du bliver generet af støj på arbejde og i din fritid? Her er lidt gode råd til dig og din brug af høreværn.

Er du heldig?

er du heldig?

Hvad ville du sige til 12.742.257? Gambler du med mere end blot pengene til lottokuponen hver uge? Læs mere omkring dine odds lige her!

Vi redder dit liv med sikkerhed

familie

I Stennevad står vi ved vores ansvar som din foretrukne leverandør af korrekte personlige sikkerhedsløsninger og her spiller vores guides en central rolle.

Guides & viden

Du har i Stennevad en sikker samarbejdspartner, når det gælder personlig sikkerhed og personlige værnemidler. Vores formål er at klæde dig på til dit arbejde hver dag - året rundt. Uanset om du primært kalder en byggeplads, en fabrik, eller noget helt tredje for din arbejdsplads. Her vil du løbende finde guides og viden omkring personlig sikkerhed, brugen af personlige værnemidler og faldsikring. Du vil også finde tests af populære produkter, samt anmeldelser fra folk der faktisk benytter udstyret hver dag.

Arbejdsulykker

Hvert år sker der i Danmark mere end 40.000 arbejdsulykker, det mener vi er 40.000 for mange. Det triste er at langt de fleste af alle de arbejdsulykker, kan undgås ved korrekt brug af personlige værnemidler såsom arbejdshandsker, sikkerhedsshjelme, faldsikringsseler og udstyr. I disse tider hvor teknologien løfter flere og flere opgaver, vil lovgivning og krav have svært ved at følge med. Det er derfor endnu vigtigere end nogensinde, at være ekstra opmærksom på arbejdsulykker og deres årsager.

Viden er sikkerhed

Det er altafgørende at du og dine kolleger har den fornødne viden omkring sikkerhedsudstyret og dets brug, derfor arrangerer vi skræddersyede kurser for jer, jeres branche og job. Viden og vækst er tæt forbundne. Jo mere viden desto højere vækst. Da det samtidig kan være med til at minimere arbejdsulykker og skader, er det vigtigt at kende til love, regler og normer inden for sikkerhed og værnemidler. Vi lægger i vores uddannelsesprogram vægt på at give en viden, kombineret af regler, standarder, produktkendskab og den erfaring vi har fået igennem de over 57 år firmaet har eksisteret og har handlet med personligt sikkerhedsudstyr.